LUNA I DAVID U AVGUSTU BILI ZAJEDNO: Otkrivena NAJVEĆA TAJNA! Sve radili Aleksandri iza leđa - Dragojević uplašen
Luna i David kriju tajnu, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA I DAVID U AVGUSTU BILI ZAJEDNO: Otkrivena NAJVEĆA TAJNA! Sve radili Aleksandri iza leđa - Dragojević uplašen

Otkrivena najveća tajna blogerke!

Objavljeno:

David Dragojević i Luna Đogani su se pre ulaska u rijaliti "Zadruga" više puta imali tajne susrete u Beogradu. Kako piše "Rijaliti", David je krajem avgusta i početkom septembra iza leđa svojoj devojci Aleksandri Subotić ugovarao sastanke sa Lunom nakon što su se slučajno upoznali u centru srpske prestonice.

- David je letos upoznao Lunu sasvim slučajno u jednom kafiću u centru Beograda. On joj je prvi prišao i predstavio joj se, što je nju prijatno iznenadilo. Rekao joj je da je bio na njenoj strani u ljubavnom trouglu u kom se našla u prošloj sezoni "Zadruge", a ona mu je odmah uputila kompliment da je vrlo kulturan i fin. Odmah nakon upoznavanja njih dvoje su razmenili brojeve - otkriva dobro obavešteni izvor i konstatuje da je David kroz nekoliko dana pozvao Lunu da se vide.

foto: Printscreen

- Između Lune i Davida pojavila se hemija na prvi pogled. Počeli su da se dopisuju, a nakon nekoliko dana David je Luni predložio da se vide u jednom kafiću na periferiji Beograda. Rekao joj je da bi voleo da razgovaraju o novoj sezoni "Zadruge" i zamolio je da za njihov susret niko ne sazna. Luna je odmah prihvatila Davidov poziv. Dragojević je kao pravi džentlmen došao po Đoganijevu kolima, a potom su otišli na piće.

- Luna i David su se ponašali kao da se poznaju godinama. Pričali su o rijalitiju, Luninim ljubavnim problemima, o drugoj sezoni "Zadruge"... David se tada požalio da je Aleksandra jako ljubomorna i da bi ga ubila da sazna da su se sastali. Luna ga je uverila da nema potrebe da brine i zaklela se da za njihov susret nikome neće pričati - tvrdi izvor i ističe da su se David i Luna nakon tri sata ćaskanja jedva rastali, pa su ubrzo opet zakazali novi susret, koji se dogodio nekoliko dana pre ulaska u karantin "Zadruge".

- David se sa Lunom tajno dopisivao svaki put kad mu Aleksandra nije bila u blizini. Nakon Luninog dolaska iz Dubaija, dogovorili su se da se opet vide. Opet su otišli u kafić u Beogradu, a Luna mu je tad rekla da nije sigurna da li će u "Zadruzi" moći da odglumi da se ne poznaju. Davida je to uznemirilo i zamolio ju je da se kontroliše jer mu Aleksandra nikada ne bi oprostila da sazna za njihov kontakt - zaključio je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.