JOŠ JEDAN LJUBAVNI TROUGAO NA POMOLU? Enisa otkrila šta oseća prema Mastoru!
Enisa Bajramović, Foto: Printscreen

parovi

JOŠ JEDAN LJUBAVNI TROUGAO NA POMOLU? Enisa otkrila šta oseća prema Mastoru!

Progovorila je i o Đoletu

Objavljeno:

Učesnica sedme sezone "Parova" Enisa Bajramović progovorila je konačno u kakvom je odnosu sa mladim Đorđem Tomićem, i kakvi su joj planovi sa Mastorom. Da li ovde radi o još jednom potencijalnom ljubavnom trouglu ili je nova ljubav na pomolu:

1. Prekid veze sa Đorđem Tomićem reklo bi se da te je mnogo poremetio. Da li postoje jošemocije ka njemu ili se kaješ što si mu uopšte i dala šansu?

- Poštovani, moje emocije su svakog dana sve nižeg i niđeg inteziteta, tako da je sve jasno kada su emocije u pitanju.

foto: Printscreen

2. U toku žurke između tebe i Tomića došlo je do žučne rasprave i to zbog Mastora. Da li te je povredilo njegovo ponašanje? I na koga su se odnosile reči :"Idi kod uličarke jer tamo i pripadaš".

- Naravno da me nije povredilo, već zbog ponašanja prema meni i nametanja da neko spava pored mene a da me nije ni pitao, eto to me je iznerviralo samo. Pala sam pod uticajem alkohola, pa sam rekla to što jesam, njegov izbor njegova stvar.

foto: Printscreen

3. Ne kriješ simpatije prema Mastoru. Da li su iskrene emocije između vas dvoje ili je to potez kako bi vratila bivšem dečku "milo za drago"?

foto: Printscreen

- Prema Mastoru nemam nikakvih emocija, na njega gledam kao na učesnika, kao i svaki drugi, za mene su ovde svi isti. Ne želim vezu s njim niti bilo šta drugo. Pokušala sam sa Đoletom, nije išlo i sada je sve gotovo. Ja imam druge planove i ne želim da me niko remeti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.