DAVID U AMERICI IGRA U GEJ KLUBOVIMA: Skida se pred muškarcima, a za dobre pare se skida pred starijim GOSPOĐAMA
David Dragojević, Foto: Printscreen Instagram

zadruga 2

DAVID U AMERICI IGRA U GEJ KLUBOVIMA: Skida se pred muškarcima, a za dobre pare se skida pred starijim GOSPOĐAMA

David Dragojević na sve načine pokušava u „Zadruzi“ da ubedi naciju da nema apsolutno nikakve veze sa gej populacijom, za šta ga je optužila Ljuba Pantović, majka njegove devojke Aleksandre Subotić, ali istina je ipak malo drugačija

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler krije od svojih najbližih da u Americi izvodi striptiz i to po gej klubovima.

- David već godinama odlazi u Ameriku, pa ovde prodaje priču kako pošteno radi, a zapravo pleše po gej kubovima i na taj način zarađuje novac. Aleksandra to ne zna jer mu slepo veruje. Njega je sramota o tome da priča jer zna da će naići na osudu javnosti pošto je već dve godine s Aleksandrom u ozbiljnoj vezi. Međutim, on jedva čeka da se završi rijaliti i odmah će pobeći za SAD da radi ono što mu donosi dobru zaradu - kaže naš izvor.

Ali, kako kažu oni koji su upućeni u njegove poslove preko okeana, David je igrao i za starije bogatije dame koje vole mlađe muškarce.

foto: Kurir/ M.T.

- Ma, taj sve radi za novac. On je sladak dečko, ima odlično telo, a to starije žene žele da vide. One organizuju razne žurke po klubovima gde on dolazi i pleše za njih u izazovnim kombinezonima u kojima njegovi mišići dolaze do izražaja. Pravila su jasna, nema seksa, ali ima dodirivanja. Njemu se to dopada jer za sat vremena može da uzme i do 300 dolara. On taj posao profesionalno odradi i svi budu zadovoljni - tvrdi naš sagovornik.

Međutim, David je u rijalitiju i sam priznao da je čuo takve priče, ali da one nemaju veze s njim.

- Više ne znam da li sam gej, biseksualac ili nešto treće. O meni se poslednjih godina spekuliše sve i svašta. Neka lepo krenu na put sa mnom za Ameriku, pa da vide šta ja tamo radim. Ne želim da se pravdam nikome, moj život je moja stvar. Važno mi je da moja porodica zna sve o meni, kao i Aleksandra - rekao je Dragojević.

foto: Printscreen

Međutim, kako smo saznali, Subotićeva, kao ni Davidova porodica, ne znaju šta on krije od njih. Ovo bi možda i dalje bila njegova tajna da ga neki Srbi nisu prepoznali u klubu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Ljubom Pantović, koja tvrdi da je njen zet homoseksualac i da mu se dečko nalazi u „Zadruzi“, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.