PO PRVI PUT SE OGLASILA ADAMOVA BIVŠA DEVOJKA: Uhvatio si se ovih sa KINESKIM NADOGRADNJAMA
Bivša Adamova devojka, Foto: Printscreen Instagram

zadruga 2

PO PRVI PUT SE OGLASILA ADAMOVA BIVŠA DEVOJKA: Uhvatio si se ovih sa KINESKIM NADOGRADNJAMA

Ima frajera u Zadruzi sa kojima bih Adamu nabila rogove

Objavljeno:

Bivša devojka učesnika Zadruge Adama Đoganija, Biljana Mićić, šokirana je njegovim ponašanjem u rijalitiju. Iako je u planu bilo da i ona uđe u Zadrugu 2, Adam je na kraju ušao sam i ubrzo se sve pokvarilo.

- Kada smo se posle dužeg vremena sreli na sistematskom pregledu, sklopili smo neki naš mali "plan". Pošto je zbog sestre Lune bio upućen kako funkcioniše rijaliti znao je da sam ne može daleko dogurati, već da samo sa nekim u paru može što duže ostati. Pošto mu se nijedna devojka nije svidela, rešili smo da obnovimo našu vezu - priča Bilja i dodaje:

- Nije mi jasan. Uhvatio se za ove jeftine sa kineskim nadogradnjama, samo zato što ne ume da igra sam. Nije dovoljno jak.

foto: Printscreen

Biljana tvrdi da je priče da je Adam drugačije seksualne opredeljenosti ne dotiču jer ona sama zna kakav je Adam u krevetu.

- Mnogo se polemiše o njegovoj orijentaciji. Mnogi greše. On je možda ovako "mica", ali je u krevetu prava zver! Znam to iz ličnog iskustva i sve devojke koje su bile sa njim pričaju isto. Pa nije ni čudno što ove jeftine naskaču na njega - zaključila je ona.

Osim toga Biljana je želela da obnovi svoju romansu sa Đoganijem iako je imala ljubavne ponude mnogih zadrugara.

- Tokom pregleda i svih drugih susreta sa zadrugarima dobro smo se svi upoznavali, pa me je tako otvoreno muvao Nemanja koji se u Zadruzi predstavlja kao neki "siledžija" dok je u komunikaciji sa mnom mimo kamera bio jako fin. Onda, ima tu i zanimljive prošlosti sa Markom Miljkovićem koji, kada bih se pojavila u Beloj kući, zasigurno ne bi mogao da mi odoli. Mada, mislim da nijedan od njih, sada kada ih vidim kako se ponašaju, ne bi mogao da mi priđe - priča Bilja za Telegraf.rs i dodaje:

- David Dragojević bi mogao da mi bude zanimljiv, ali šteta što je zauzet. Mislim da ga Aleksandra ne zaslužuje, i da njega koristi kako bi dobila na značaju. Čula sam da je David "zver" a vi sad razmislite u čemu - završila je Adamova bivša.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.