GAGI ĐOGANI NAVIJAO ZA LUNU I NEMANJU: Žao mi je što je ispao, imao je šanse da osvoji Lunu
Luna spremna za novu ljubav, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

GAGI ĐOGANI NAVIJAO ZA LUNU I NEMANJU: Žao mi je što je ispao, imao je šanse da osvoji Lunu

Luna konačno spremna za novu ljubav

Objavljeno:

I taman kad je Luna Đogani konačno počela da popušta pred udvaranjem Nemanje Tošića, i taman što se učinilo da će konačno uspeti da ostavi iza sebe sve ružno što je doživela sa Slobom, i nađe sreću sa Tošićem, on je izbačen.

Pošto je noćas fizički napao Brendona, i dva puta ga udario, Nemanja Tošić, izbačen je po pravilima "Zadruge", a Luna je ostala bez mogućnosti da ostvari vezu, koja bi možda ovog puta bila pun pogodak.

Nemanja udario Brendona pa izbačen iz 'Zadruge
Nemanja udario Brendona pa izbačen iz "Zadruge"foto: Printscreen

Nemanja je nadavno javno priznao da je zaljubljen u Lunu, pa iako se ona zbog trauma koje je pretrpela u prethodnom rijalitiju, opirala tome da uđe u još jednu vezu, činilo se poslednjih dana da njoj ipak i te kako prija njegova pažnja. Emocije koje su krenule da se pojavljuju između njih, postale su očigledne, a evo šta na to kaže Gagi Đogani.

Luna i Nemanja: Na korak do veze
Luna i Nemanja: Na korak do vezefoto: Printscreen

"Ma meni je on skroz simpatičan. Udario Brendona? Hmm.. meni je ono izgledalo kao neko zezanje i kao isfingiran udarac. Ne znam koji bi razlog mogao da ima, ali meni je to tako izgledalo. A što se Lune tiče, pa ja mislim da je još malo ostao tamo, da bi možda uspeo da osvoji Lunu. Mislim da joj on baš prija", zagonetno se smeškao Gagi, mada nije mogao da sakrije činjenicu da mu je zbog toga i drago.

S obzirom na agoniju kroz koju je Luna prošla prethodnih nedelja, ovo bi verovatno i bio idealan način da konačno počne da se vraća "u život", ali ne lezi vraže... Sada je i Nemanja otišao, a da li će se vraćati i na kraju ipak uspeti da osvoji Lunino srce, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.