HAOS U ZADRUZI ZBOG DISKVALIFIKACIJE NEMANJE: Miki urla na Spomenku jer ga je MRZELA, Luni puklo SRCE
Nemanja Tošić, Foto: Printscreen

zadruga 2

HAOS U ZADRUZI ZBOG DISKVALIFIKACIJE NEMANJE: Miki urla na Spomenku jer ga je MRZELA, Luni puklo SRCE

Blogerka je bila mnogo vezana bivšeg fudbalera, zbog čega joj je teško pala njegova diskvalifikacija.

Objavljeno: 12:46h

Nemanja Tošić jutros je fizički nasrnuo na Branislava Radonića Brendona, a potom je Veliki šef poslao pismo zadrugarim i saopštio da je diskvalifikovan zbog svog ponašanja.

Luni Đogani je Nemanjin odlazak veoma teško pao, pa je na ivici suza pričala o prijateljstvu sa Tošićem, a potom priznala da čuva nešto njegovo.

- On je želeo da pobegne. Ja sam ga uhvatila kako je želeo da preskoči ogradu i onda sam ga sprečila.Došao je sa farme kod mene u izolaciju, tu smo se smejali i šalili. Bila sam neprijatna prema njemu i rekla da ide da spava jer smara. On se vratio i stegao me je i poljubio, a potom je otišao na kapiju - pričala je Luna sa suzama u očima.

- Tako se vežeš za neku osobu... Među milion ološa nađeš osobu koja ti prija u svemu i šta sada da radim? On je bio moj čuvar - priznala je Luna.

- Ostavio mi je i ovu majicu. Ne mogu da zamislim da više nije tu - plakala je Luna.

Nemanja Tošić jutroš je fizički nasrnuo na Branislava Radonića Brendona, a Rebeka Popović burno je reagovala i osudila Tošićev postupak.

Miroslav Đuričić Miki izjavio je da je Rebeka burno reagovala samo zato što ne voli Nemanju, a ne zato što je zgrošena njegovim postupkom.

- Ja sam sa Brendonom dva dana dobra, dva dana nisam. Ne volim nasilje - govorila je Rebeka.

Ti si tako reagovala jer mrziš Nemanju. Morala si da vrštiš. Onda moraš ravnopravno da reaguješ. Ja nisam budala, sve vidim. Ja osuđujem prvi takvo ponašanje, ali ti to radiš samo zato što ne voliš Nemanju - izjavio je Miki.

- Ti si glupa. Nikada ne bi tako reagovala da je neko drugi udario Brendona. Što nisi vrištala kada je već bilo nasilje ranije? Klošarko - rekao je Miki.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.