PENZIONERKA ANA S KONJARNIKA NUDI BRAK ĐURIČIĆU: Miki, uzmi me! Biću uporna, ja ću da te proganjam!
Miki Đuričić ima sjajnu priliku, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

PENZIONERKA ANA S KONJARNIKA NUDI BRAK ĐURIČIĆU: Miki, uzmi me! Biću uporna, ja ću da te proganjam!

Zbog njega ne može noćima da spava, napisala mu pismo, ali poslala i svoje fotografije da mu proslede

Objavljeno:

Da je ljubav slepa i da ne zna za godine, dobro zna penzionerka Ana Kostić, kojoj zadrugar Miki Đuričić već danima ne da mira i zadaje joj muke. Zbog pčelara iz Kupinova, Ana sa Konjarnika napisala je ljubavno pismo za Mikija, ali i fotografije iz mlađih dana koje želi da pokaže Đuričiću. - Sviđa mi se Miki i hoću da mu pružim ljubav, poštovanje i razumevanje. Ako to odbije, onda je glup“, kaže ona.

Otvoreno nam je priznala da je zaljubljena u Mikija još od prve "Zadruge", ali da je ubeđena da Đuričić neće odoleti njenom šarmu kada je bude upoznao.

- Ali ima nešto i što mi se ne dopada. Videla sam da trese nos na pod sobe u kojoj spava i to mi je strašno. Kakav je to način? Ja to ne radim ni na ulici. To se radi u kupatilu, kada te niko ne vidi - kaže Ana i konsultuje se sa nama koju fotografiju bi bilo najbolje da objavimo.

Miki Đuričić: Samo mu je još penzionerka falila
Miki Đuričić: Samo mu je još penzionerka falilafoto: Printscreen Youtube

- Volela bih da objavite ovu na kojoj se vidi kako držim moju Beti. Ma čim Miki bude video moje slike, zvaće me da dođem u "Zadrugu", a ja ću da uđem sa kučetom. Tamo ćemo se družiti, bolje ćemo se upoznati i videćemo kako je kada smo zajedno. Volela bih kada bismo se lepo složili, pa da živimo zajedno, ali on će morati da dođe u Beograd, a u selo neka ide kada bude morao. Sviđa mi se kod njega i to što dobro kuva, a ja to ne volim. Čistim, spremam, sve radim, ali da kuvam - ne volim. Sve ostalo mogu, zato što sam uporna. Ne kažem da sam najpametnija, ali uporna jesam i znam da ću ga dovesti u red - kaže nam Ana i dodaje da nije bila ljubomorna ni kada se Miki zaljubio u Rebeku, ali ni kada je bio sa Nadeždom.

- Nadeždu je mnogo zezao, moglo mu se jer je ona mlada. Ma kakva Rebeka, nju je otkačio. Ne može ona protiv mene, ja sam dvaput starija. Jesu te devojke mlade i lepe, ali vidite, i ja imam lepo lice. Ne pijem, ne pušim i nemam bore. I gde su mu te devojke o kojima priča? Što se nije do sada oženio? - priča Ana, uverena da će joj Miki odgovoriti na udvaranje.

- Ma što ne bi hteo?! Pa dobiće sve, ali je najvažnije da će dobiti ženu koja ga voli i poštuje. To nema nigde, to mora da se zasluži, a on će odmah da dobije. Kada uđem, Željko Mitrović treba da me stavi u sobu do Mikija, pa ću da mu lupam u zid. Napraviću veći šou od svih. Ako Miki pobegne od mene, ja ću za njim. Kada bude video moje slike, zvaće me u "Zadrugu" i ima da pravimo cirkus. Ako kaže da ima devojku, nema veze, ja ću da je oteram. To sam naumila i tako mora da bude. Prijatelji mi kažu: "Idi, ti ćeš da ga središ, i nas si sve dovela u red". Biću uporna, ja ću da ga proganjam - priča Ana i otkriva kako zamišlja prvi susret sa Mikijem. - Prvo bih mu se predstavila, pa bih mu rekla da ga dugo volim. Rekla bih mu i da živim sama, da decu nemam, ali da imam sve osnovne uslove… Stalno ga gledam i stalo razmišljam o njemu. Ne plašim se odbijanja jer sam uporna. Ako me pitate da li želim da budem intimna sa njim, pa naravno, za šta će mi drugo. Samo da se malo bolje upoznamo - kaže kroz smeh Ana. Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.