LJUBAV ANE KORAĆ JE U ZATVORU! Dugo ga neće pustiti, ali ona ga ČEKA
Ana Korać, Foto: Printscreen

zadruga 2

LJUBAV ANE KORAĆ JE U ZATVORU! Dugo ga neće pustiti, ali ona ga ČEKA

Ana Korać oduševila je gledaoce koji su pratili njen boravak u prvoj sezoni rijalitija, a sada se vratila

Objavljeno:

Neposredno pred ulazak Ana je otkrila šta joj je glavni motiv ulaska i potpuno šokirala kada je otkrila koga bi volela da vidi u rijalitiju.

"Pratila sam "Zadrugu" i ne sviđa mi se ništa, potpuno su dosadni i zato i ulazim, da razbijem monotoniju. Što se tiče razloga za ulazak, to je najviše zbog mog tate. On je želeo da me vidi ponovo u Zadruzi, pre nego što je preminuo on mi je rekao da bi voleo ponovo da me gleda i to je najbitniji razlog", iskrena je bila Ana.

Ona nam je otkrila da li ulazi kao slobodna ili zauzeta devojka, a onda potpuno šokirala izjavom koga bi volela da vidi u rijalitiju.

foto: Ana Paunković

"Ulazim slobodna kao ptica na grani, ali nijedan momak mi se tamo ne dopada, niko nije moj tip", rekla je Ana i dodala:

"Taj kog bih ja volela da vidim je u zatvoru i neće ga pustiti još dugo", rekla je Ana, ali nije želela da otkrije ko je u pitanju.

Kako se mnogo pričalo o tome da se njoj dopada pevač Aca Živanović, za sam kraj nismo mogli a da je ne pitamo u kakvim su odnosima njih dvoje i da li bi volela da vidi njega u rijalitiju:

"Mi smo prijatelji bili i pre Zadruge, ništa se nije desilo među nama, nismo se viđali. Volela bih da on uđe, sigurno je da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide šta se dešava tu", zaključila je Ana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.