ZERINA REŠILA DA SE SUPROTSTAVI BANETU: Držiš me ovde kao PSA! Više neće to da TRPI? (VIDEO)
Zerina Hećo i Bane Čolak, Foto: Printscreen

zadruga 2

ZERINA REŠILA DA SE SUPROTSTAVI BANETU: Držiš me ovde kao PSA! Više neće to da TRPI? (VIDEO)

Zerina u poslednje vreme ne može da trpi da joj Bane govori šta treba da radi

Objavljeno:

Veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka stavljena je na test, nakon što je Milan Milošević postavljao pitanja koja su gledaoci "Zadruge" postavljali na Fejsbuku.

Odgovori koje je ona davala se nisu svideli njenom dečku.

foto: Printscreen

Zerina u poslednje vreme ne može da trpi da joj Bane govori šta treba da radi, priča i kako da se ponaša u najgledanijem rijalitiju.

- Sa kim ti pričaš ovde, pričaš ljudima drugačije priče, ispada da ja lažem. Izvini, ti mene pre nisi lagao, ali sad vidim drugačije - započela je Zerina svoje izlaganje, a potom nastavila:

- Moj bes prema tebi i stvari koje ti zahtevaš, to su meni debilne stvari. Jako dobrog sagovornika si našao, ali Saleta, čovek ne zna gde se nalazi - rekla je Zerina.

- Ti nemaš povoda da pričaš takvo nešto. Sinoć si rekao Adamu i Jeleni da sam otišla da pričam sa muškarcima... - pričala je Zerina.

Hećo je iskreno govorila kako u svom dosadašnjem boravku nije davala razloga da se Bane ponaša kao ljubomoran muškarac, ali i bilo šta drugo što bi moglo da bude opravdan razlog njegovog ponašanja.

Bane
Bane foto: Printscreen

- Ti mene nisi prihvatio jer me menjaš ovde. Pokušavaš da me prilagodiš sebi. Ja neću ekstreme koje ti zahtevaš, alo, druže, zaboravi! Niti dajem povoda da si ljubomoran, nit pijem, nit padam. Ti mene ovde držiš kao psa na uzdi - dodala je Hećo.

Detaljnije pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.