LAŽIRALA SVOJU OTMICU DA OD RODITELJA OTME 10.000 EVRA! Ova devojka ne prestaje da šokira UŽASIMA iz života
Ljubica Stankov, Foto: preenrscreen

parovi

LAŽIRALA SVOJU OTMICU DA OD RODITELJA OTME 10.000 EVRA! Ova devojka ne prestaje da šokira UŽASIMA iz života

Ljubica Stankov iznuđivala je novac od svoje porodice pre nekoliko godina lažirajući svoju otmicu.

Objavljeno:

U tome joj je pomogao jedan svingerski par s kojim se družila, a ta žena je zbog nje završila u zatvoru.

Otkako je ušla u „Parove“, Ljubica je brojnim skandalima skrenula pažnju na sebe. Poslednji u nizu koji je izašao na videlo jeste lažiranje sopstvene otmice! Kako Kurir Rijaliti saznaje, ona je svojevremeno upoznala jedan svingerski par i pošto im je bio neophodan novac, smislili su prljav način da ga dobiju.

foto: Printscreen

- To je bilo pre dve-tri godine. Ljubica je tada krenula da izlazi u svingerske klubove, to joj se jako dopalo, a kako je tamo provodila dosta vremena, stekla je brojne prijatelje. U to vreme se najviše družila sa jednim bračnim parom, s kojim je svašta isprobala. Njima je želja bila da posete jedan klub u Francuskoj koji je vrlo popularan i važi za najprestižniji na svetu, ali nisu imali novca za to. Ljubica je došla na ideju da izmisle njenu otmicu i njenim roditeljima zatraže otkup - počinje priču za Rijaliti izvor blizak učesnici rijalitija i dodaje da je njen otac, kardiolog Slobodan Stankov postupio ispravno.

- Oni su zajedno otišli na neko napušteno gradilište i tamo vezali Ljubicu, slikali je nekoliko puta i to poslali njenom ocu. Potom su ga nazvali, tačnije ta žena ga je zvala i tražila poveću svotu novca, mislim da je bilo u pitanju oko 10.000 evra. Slobodan, Ljubičina majka i tetka Gordana bili su prestravljeni i uplašeni za njenu bezbednost pa su odmah pozvali policiji. Lažni otmičari nisu razmišljali u tom trenutku, pa su ubrzo ponovo sa istog mobilnog telefona kontaktirali s porodicom i policija im je ušla u trag - kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Učesnica „Parova“ uspela je da se izvuče iz nezgodne situacije, a stradala je žena koja joj je pomagala.

- Muž „otmičarke“ nije bio tu u trenutku kad je policija stigla, izašao je do prodavnice, a Ljubica je pobegla kad je videla policiju. Jadna žena ostala je sama, pritvorili su je i znam da je bila jako besna na saučesnicu. Porodica nije podnela prijavu jer je u pitanju njihova ćerka, ali tužilaštvo jeste po službenoj dužnosti - tvrdi naš izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.