LEPI MIĆA OTKRIO ISTINU O ALEKSANDRI I LUNI: Da li će vas ŠOKIRATI ovo što je ispričao?
Lepi Mića najviše priča u Zadruzi, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

LEPI MIĆA OTKRIO ISTINU O ALEKSANDRI I LUNI: Da li će vas ŠOKIRATI ovo što je ispričao?

Prozivao ih je da nisu iskrene

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, u Zadruzi je došlo do svađe između Aleksandre Subotić, Mine Vrbaški i Lune Đogani. Tačnije, Mina i Aleksandra su se posvađale sa blogerkom. Prethodno se Luna najljutila na njih dve zbog toga što joj nisu ostaile hranu. Međutim, Lepi Mića je rekao da makarone nisu pravi povod za ovaj sukob.

- Ovo je interesantna priča koja nema veze sa makaronama i nemoj da vređamo inteligenciju naših gledalaca. Da pričamo ko ljudi i da sve kritikujemo, ako je to za kritiku. To nikakve veze nema sa makaronama. Svađa je ispala zbog netrpeljivosti, gde su makarone samo bile povod za eksploziju te priče i onda je u toj priči rečeno zaista šta ko misli o kome. Da neće da igra, da se neko mrzi, da se neko ne voli, da je neko špijun i sve je rečeno i kome nije jasno o čemu se ovde radi, taj čovek nije normalan - rekao je Mića i dodao:

- U ovoj celoj priči niko ni sa kim ne razgovara i svako ima ciljnu grupu kada krenu neka svađanja. Ne razgovaraju Mina i Luna, ne razgovaraju Luna i Aleksandra, ne razgovaraju Aleksandra i Mina. Je li istina? Jeste! Ovde i te kako fali Stanija koja je jedina bila prava priča u poređenju sa Lunom, pravi duel, stvari koje imaju isto težište. Ovde je došlo do jednog vakuma prostora gde je Luna ostala sa strane. Nema partnera u svađi koja bi bila zdrava konkurencija u toj priči i toga nema i to se vidi iz aviona. Tako da je ona ostala to po strani. Prišla je krugu koji je njoj bio najbliži i bila je sa njima do momenta kada je shvatila da tu ne pripada. Jedina osoba koja joj prirodno pripada je Savo Perović i niko više. Samo Savo i niko više. To je prirodna priča. Sava i Luna nemaju nikave interesne sfere zajedničke.

- Nema tu ljubavi i ko kaže laže. To su prave činjenice. To je nepodnošljivost, sujeta, rivalitet. To je cela priča i to je samo tačno. Ostalo je sve laž - istakao je Mića i napomenuo da pre svega vlada rivalitet između Aleksandre i Lune jer one obe pucaju na prvo mesto i pobedu u "Zadruzi":

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.