Ovom uterivaču dugova je Kristijan dužan 14.000 evra! (VIDEO)

da l će biti frke?

Ovom uterivaču dugova je Kristijan dužan 14.000 evra! (VIDEO)

Nekadašnji prijatelj Kristijana Golubovića otkrio je da opasan momak njemu duguje 14 hiljada evra i da je to uzrok njegovog jurenja za Stanijom
Objavljeno: 16:43h

Već nekoliko dana Kristijan Golubović juri svoju prijateljicu Staniju kako bi mu dala polovinu svoje nagrade, kao što mu je i obećala. Međutim, sada je otkriven i razlog zašto je Kristijan u tome toliko uporan. Tamara Đurić: Bednik Kristijan moli Staniju za siću od 25 hiljada! Naime, na internetu se pojavio snimak na kom Kristijanov nekadašnji prijatelj, Slobodan Pavlović Muki, otkriva kako mu je žestok momak ostao dužan 14 hiljada evra koje mu je Muki pozajmio pre par godina.

- Ja sam njemu pre tri godine dao na zajam 14.000 evra, uz obećanje da će mi to vratiti kad proda neke majice sa svojim likom. Nisam hteo da se ovo desi jer bi neki ljudi iz Beograda mogli da dođu ovde u Beč i naprave mi štetu na automobilima. Kristijan je spreman na to, može da skupi 20 klinaca koji će krenuti ovamo. Na fin način sam mu poručio da mi vrati pare, a mogao sam i ja to da završim na lošiji način po njega. Neću ja da zovem moje ljude da to završe s njim, ionako je bolestan - rekao je Pavlović. Spremi mi 25.000 evra! Procureo tajni snimak! Ovako je Kristijan reketirao Staniju! (VIDEO) - Ide po restoranima i jede na konto stare slave. On je obična jajara i rođenu majku bi prodao. Mene ne zanima kako će Kristijan da sakupi pare da mi vrati, neka mu daju njegovi fanovi, a ne da se hvata za Staniju i od nje traži novac - dodao je Pavlović. ( Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.