MAJKA IVANE ŽIZELE DOŠLA U BEOGRAD PRVI PUT: Zaputila se pravo u vilu Parova da napravi haos!
Majka Ivane Žizele stigla je u Beograd, Foto: Kurir, Printscreen

IDE NA RODITELJSKI SASTANAK

MAJKA IVANE ŽIZELE DOŠLA U BEOGRAD PRVI PUT: Zaputila se pravo u vilu Parova da napravi haos!

Ona je svoju prvu posetu srpskoj prestonici podredila ulasku u rijaliti

Objavljeno:

Ivana Živković Žizela jednom prilikom pred celom vilom Parova pa i milionskim auditorijumom otvorila je dušu i ispričala kako je prolazila kroz pakao, te kako su je roditelji ponižavali kada je ostala bez posla.

- U to vreme roditelji me nisu prihvatili. Majka me je svaki dan vređala, nazivala me je svakakvim imenima... da sam budala. Nikada nisam imala kontakt sa svojom majkom u tom peridou, nikada me nisu pitali da li sam imala novca da živim, ja sam ipak žensko. Nije me pitala ni da li imam osnovne stvari za jednu devojku, ženu - jadala se tada Žizela.

Večeras odlazi na roditeljski sastanak
Večeras odlazi na roditeljski sastanak foto: Kurir

Sada, njena majka Snežana krenula je na Roditeljski sastanak u vilu Parova. Ona je svoju prvu posetu srpskoj prestonici podredila ulasku u rijaliti, gde joj trenutno boravi ćerka. Gospođa je fotografisana na autobuskoj stanici, a očito je za ovaj susret i pripremila poklone.

Inače, Snežana tvrdi da se njena ćerka nije udala jer je na nju bačena kletva, te brojni fanovi očekuju da se iznova dotakne i te teme.

foto: Kurir

- Kao da ju je neko urekao, na nju je sigurno bačena kletva. Ne znam kako to da proverim, hoću da idem kod nekoga da vidim, a nemam kod koga. Možda da otvori karte ili kako to već ide, ali meni je ovo jako čudno. Čini mi se da je prati neko prokletstvo. Jedina je u selu koja nema porodicu. Ivana je inače teška probiračica i njoj nijedan muškarac ne odgovara. Imala je dosta momaka, i slobodnih i onih sa velikom decom, ali na kraju uvek raskinu. Celo selo zna da je menjala momke i nije se udala. Bude tu i ogovaranja na njen račun, ali nju to ne dotiče - rekla je ona za Kurir svojevremeno, te otkrila kako je Žizela jedina devojka u selu Roćevac kod Svilajnca koja je dočekala 33. godinu a nije stvorila porodicu.

Bonus video

POBUNA SRPSKIH GLUMACA! MINISTAR DA SMENI DEJANA SAVIĆA: Umetnici iz Narodnog pozorišta obraćaju se javnosti

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.