SLOBA OTRKIO SVE O SUSRETU SA LUNOM PRE ZADRUGE: Ako se tamo ponovo zaljubi, to je njena stvar!
Sloba Radanović, Foto: Printscreen Youtube

surovo

SLOBA OTRKIO SVE O SUSRETU SA LUNOM PRE ZADRUGE: Ako se tamo ponovo zaljubi, to je njena stvar!

Sloba kaže kako često štuca jer ga ona često pominje

Objavljeno:

Pevač "Pinkovih zvezda" i bivši učesnik "Zadruge", Slobodan Radanović sinoć je nastupio u popularnom prestoničkom klubu.

Pre nego što je istupio pred mnogobrojnu publiku, željnu dobre atmosfere, Sloba je sa ekipom portala Srbija Danas.com porazgovarao na brojne teme.

Nakon izlaska iz "Zadruge" neumorno nastupaš... Kako izdržavaš "brz i nemiran" tempo?

- Haos je i ludilo... Umoran sam, konstantno putujem, ali nastupe najviše volim (smeh). Pevanje je ono čime sam odlučio da se bavim i što me u potpunosti ispunjava. Nema stajanja - u jedno dahu odgovara sa zadovoljstvom naš sagovornik.

Morgen ?

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on

Rijaliti epizode su iza tebe, ali mediji ne prestaju da pišu o Slobi...

- Da, da! Piše se i priča o meni! Često štucam zbog toga (smeh)!

Pretpostavljamo da si upućen u tvrdnje tvoje bivše devojke Lune Đogani kako si joj tražio da ne nalazi dečka u rijalitiju. Je li istina da ste se videli pred njen ulazak u "Zadrugu 2" i da ste razgovarali na ovu temu?

- Luna je malo celu priču iskrivila... Rekla mi je: "Šta ti misliš o tome kad bih se ja unutra zaljubila?" Dao sam joj samo dobronameran savet da pripazi ko je kakav tamo i da ne bi trebala da se vezuje ni za koga dok ne vidi tačno kakvi su ti ljudi... Ukoliko do toga dođe, to je naravno njena stvar... Naš razgovor je predstavila drugačije - konstatuje Sloba.

Luna se nije upustila u novu ljubav, a ti? Kakav je tvoj emotivni status?

- Trenutno stvarno nema ništa, ni ozbiljno ni neozbiljno... Preokupiran sam poslom i u poslednje vreme sam bolestan sve vreme. Fokusirao sam se na to da što pre ozdravim, da završim novu pesmu i da to što pre izađe... Ostalo će doći samo po sebi - zaključuje Radanović.

Bonus video:

RADU NERVIRA BRENDON, PA MU NAŠLA SLABU TAČKU: Vasićeva ga prozvala PLAŠLJIVKOM! Boji se Nemanje, videla sam to! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.