ALEKSANDRA IMA SESTRU KOJA JE ODRASLA U LUKSUZU! Gorana Subotić napustila SVE zbog DEČKA koji je ZLOSTAVLJA
Aleksandra i njena sestra Gorana, Foto: Facebook

ima samo 20 godina

ALEKSANDRA IMA SESTRU KOJA JE ODRASLA U LUKSUZU! Gorana Subotić napustila SVE zbog DEČKA koji je ZLOSTAVLJA

U pabu "Zadruge 2" Aleksandra Subotić je sedeći šćućurena kraj svog Davida i pred Minom Vrbaški, otvorila dušu i progovorila o svojoj porodici

Objavljeno:

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su deo njene teške prošlosti.

Najviše je iznenadila sve priča o njenoj mlađoj sestri Gorani koja je za razliku od sestre nepoznata javnosti - za sada!

- Moju mlađu sestru nikada niko nije dirao, niko, nikad.Niko nije digao ruku na nju, ništa joj nikada nije falilo. Znaš koliko su nas dve razdvajali to je nenormalno.Na kraju im je oboma zabola nož u leđa i jednom i drugom - započela je Aleksandra priču o svojoj sestri u pabu i nastavila:

- Dok je moj tata bio u zatvoru, ona je išla sa Ljubom u Finsku, Švedsku, nema gde je nije vodila. Trenirala je odbojku u Zvezdi, znaš ti šta znači za dete "upišano" da tako kažem, tek krenula u prvi srednje a uvek ima preko 100 evra u novčaniku. Ona maloletna, a Ljuba joj daje njen X5 da vozi, ona zna da vozi, ja ne znam. Karađorđe je uvek dizao u zvezde, ona je najbolja, ona je ovo, ona je ono. I jedan dan kao ode u školu i nema Gorane, Gorana nestala! Tu se napravila halabuka, mama je tražila i sutradan sazna da je kod svog dečka, a mama joj je zabranila da se viđa sa njim preko nedelje jer je počela da izostaje iz škole, ređa loše ocene...Ljuba je napala i ova se pobije sa njom! Ljuba zvala socijalnu službu, haos - pričala je Aleksandra.

Kako saznajemo u nastavku priče, Gorana je potpuno propala, njen dečko je maltretirao i jednom prilikom je ubio od batina. Karađorđe je našao prebijenu i modru i počeo je da joj bije dečka.

Od tada Gorana ne priča ni sa Ljubom ni sa Karađorđem i još uvek je u vezi sa tim dečkom kako je navela Aleksandra:

- Imala je sve šanse da uspe, koliko ja nisam imala ništa, toliko je ona imala sve! Ona je sama zbog svoje bahatosti okrenula svima leđa, a to što je ona uradila je bezobrazluk. Gorana je mene koliko je mogla - gazila me je - pričala je Aleksandra o svojoj sestri.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.