PRAVE VEŠTAČKI TRIO? Bivša devojka Tome Panića osula paljbu po Olji Bajrami: Može bre, TETKA da ti bude!
Toma i Keti razgovaraju, Foto: Printscreen

zadruga 2

PRAVE VEŠTAČKI TRIO? Bivša devojka Tome Panića osula paljbu po Olji Bajrami: Može bre, TETKA da ti bude!

Predložila mu da, ako je potrebno, ne razgovaraju

Objavljeno:

Nakon pitanja gledalaca koja su bila protekle večeri, o svom odnosu pričali su Tomislav Panić i Katarina Ristić. Podsetimo, tokom noći Olja Bajrami sa kojom je Panić ranije postao veoma blizak, nije progovarala kada je Ristićeva pričala o njoj.

Takođe, Toma je pred milionima izjavio kako ostavlja svoju devojku Katarinu Ristić koja je u utorak veče ušla u najgledaniji rijaliti program u ovom delu Evrope "Zadruga 2", zbog čega je Panić ostao šokiran.

- Nerviraš me što kuvaš neke stvari, pa se kačiš na mene. Da sam htela da te pljujem, pljuvala bih te, ali čemu? Ja mislim da si ti najbolji šmeker ovde, zato iskoristi to. Ja sam tu za tebe! Hoćeš da te iskuliram skroz? Ajde da ne pričamo?! Može ovako? - rekla je Katarina.

Katarina je zatim počela i da komentariše Olju Bajrami koja na sastanku ove noći nije bila raspoložena za priču sa svojom novom cimerkom, osim što je u jednom trenutku ispustila "mjau".

- Ja neću da ti stvaram probleme. Čemu joj to "mjau", tek će da mjauče! Ja nju ne napadam što je sa tobom, nego zato što je ona mene ogovarala i pominjala moje ime. Može tetka da ti bude! - nastavila je Ristićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.