A šta je sa Acom? Makarona moli Tamaru Đurić da mu se vrati! (FOTO)

stara ljubav zaborava nema

A šta je sa Acom? Makarona moli Tamaru Đurić da mu se vrati! (FOTO)

Sve je izvesnije da će se klaberka pomiriti sa biznismenom Dejanom Palićem Makaronom
Objavljeno:

Bivša učesnica Farme Tamara Đurić nedavno je raskinula sa pevačem Aleksandrom Živanovićem, a vezu su započeli u rijalitiju. Jelena Kostov je danas jedna od najlepših zvezda, ali pre operacije niko se ne bi okrenuo za njom!

Aleksandar Jovanović
Međutim, Tamarin bivši dečko Dejan Palić Makarona moli klaberku da se pomire, iako ga je tokom rijalitija prevarila. - Tamara i Makarona su bili u ozbiljnoj vezi, a romansa s Acom bila je kratkog veka, što je i sama shvatila kad su izašli iz rijalitija. Dejan je ispoštovao njenu odluku i držao se po strani dok je bila s Acom, ali je rešio da ponovo pokuša da je osvoji kada je čuo da su raskinuli - rekao je izvor blizak Tamari.
Facebook
- On joj poklanja pažnju kakvu nikada nije mogla da dobije od Ace, posebno sada, kada želi da se pomire. Tamara se još nećka, ali je izvesno da će popustiti - rekao je izvor.
Facebook/Tamara Đurić
Da podsetimo, Đurićeva je pre Farme bila u višegodišnjoj vezi sa biznismenom Dejanom Palićem Makaronom i rešila je da ga ostavi tokom boravka u rijalitiju da bi se upustila u romansu sa Aleksandrom Živanovićem. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.