NA ČOLAKA JE BAČENA CRNA MAGIJA: Danima je bio u komi, jedva je izvukao ŽIVU GLAVU
Foto: Printscreen Dailymotion

zadruga 2

NA ČOLAKA JE BAČENA CRNA MAGIJA: Danima je bio u komi, jedva je izvukao ŽIVU GLAVU

Jedva preživeo

Objavljeno: 09:10h

Bane Čolak jedva je preživeo tešku saobraćajnu nesreću koju je doživeo sa 18 godina. On je tada u kolima bio s majkom Jasminom, koja je preticala kamion, a kad je primetila da joj u susret dolazi vozilo, da bi izbegla direktan udes, okrenula je auto na levu stranu i zakucala se u ogradu.

Učesnik rijalitija „Zadruga“ nije bio vezan i nekoliko dana je proveo u komi. Rođaka koja odlično poznaje njegovu porodicu ispričala je da je na repera bačena crna magija.

- To je dobra porodica, ali ukleta. Mnoge žene su bile ljubomorne na njihovu sreću i proklele su Baneta. Dok je bio mali, stalno je doživljavao i proživljavao teške situacije i nesreće. Uspeo je nekoliko puta da preživi. Jedna žena je njegovoj majci rekla da je na Baneta bačena teška crna magija iz ljubomore prema njoj. Godinama je štitila Baneta, nije mu dozvoljavala čak ni bicikl da vozi da se ne bi povredio jer je bila sujeverna i onda se desi to da zajedno imaju saobraćajku, iz koje su jedva izvukli živu glavu. To prokletsvo ga je pratilo do pre neku godinu - ispričala je ona.

Bane je svašta preživeo
Bane je svašta preživeofoto: Printscreen

I Bane je pred ulazak u „Zadrugu“ potvrdio da su njegovoj porodici radili o glavi.

- Znam da su neke žene bajale meni i mojoj porodici. To njima neka je na čast. Ja sam samo išao kod nekih baba što mađijaju i duvaju u ranu. Jedna vračara mi je duvala u ožiljak i s tog dela tela je spao. Rekla mi je da s druge strane ne može da spadne ma koliko duvala i, evo, to mi je ostalo. Jedino može plastičnom operacijom to da se reši, ali ja ne želim jer sam prepoznatljiviji ovako. Moja majka je išla u manastir da se moli i nadam se da su sve magije i vradžbine nestale - završava Čolak.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.