OKONČALI VEZU ZBOG PREVARE: Saška je KRIVA za njihov RASKID?!
Foto: Printscreen

parovi

OKONČALI VEZU ZBOG PREVARE: Saška je KRIVA za njihov RASKID?!

Povređena Enisa nije želela da komentariše

Objavljeno:

Đođre Tomić i Enisa Bajramović stavili su tačku na svoju vezu.

Naime, u jednom trenutku čula se buka i galama iz toaleta, jer Đole se drao na Enisu, zbog navodnog neversta sa Aleksandrom Karailjaz. Nakon što se vratio za okrugli sto, Đole je objasnio o čemu se radi:

Đole
Đole foto: Printscreen

- Išao sam uz toalet i Kristina je posala Enisu da ode da proveri gde sam. I Saška je bila tamo i to je to. Nisam bre bio sa Saškom – a potom je želeo da sve ubedi u to, pa je nastavio:

- Ja se kunem u svoju sestru da nikada nisam bio sa Aleksandrom.

Najpre, pre svega, Kristina Delčev u nameri da napravi razdor između mladih takmičara, poslala je Enisu u toalet, kako bi proverila gde se nalazi njen, sada već bivši dečko Đole, koji igrom slučaja bio takođe tu. Međutim, kako sve ispada, Enisa je pogrešno razumela sve, ali je ipak odlučila da stavi tačku, dok ne utvrdi suprotno.

Enisa i Đorđe
Enisa i Đorđe foto: Printscreen

Povređena Enisa nije želela da komentariše, već je samo odmahnula rukom i stavila tačku na njihovu romansu, koja je delovala najstabilnije, ali problemi u raju nikad ne jenjavaju.

Bonus video:

MINA VRBAŠKI NE PRESTAJE DA LIJE SUZE ZBOG BIVŠEG: Maja pokušala da je uteši, a predlog najmlađe učesnice Zadruge je ŠOK!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.