HTEO JE DA ISPADNE ŠMEKER, ALI SE PREŠAO: Lakić osuo paljbu po Zorici, pa sam sebe spustio!
Foto: Printscreen

parovi

HTEO JE DA ISPADNE ŠMEKER, ALI SE PREŠAO: Lakić osuo paljbu po Zorici, pa sam sebe spustio!

Nikola Lakić osuo je paljbu po Zorici, ali je potom sam sebe zakopao

Objavljeno: 15:46h

Njegova rijaliti karijera poznata je godinama unazad, mnogi gledaoci na društvenim mrežama ostavljali su komentare da mu je u svakoj sezoni taktika ista. Ljubavna romansa i svađe sa jakim igračima, neki su od komentara.

Tokom suđenja osvrnuo se na takmičenje Zorice Radojković, koja je sebe predstavila kao fakultetsku obrazovanu devojku, ali dok je trajao slučaj u emisiji, malo se zbunila, pa svoje obrazovanje dovela u pitanje.

- Mi imamo ovde osobu koja sebe predstavlja kao fakutletski obrazovanu, a ne zna da se ponaša. Skače, vrišti po kući – započeo je Lakić, pa je dodao, da po njegovom mišljenju, Zorica je samo još jedna devojka koja je ušla na buku i galamu i da će je svi zabroaviti:

- Ako joj je to uspeh, da ovde ima takve ispade, da se kači za jake igrače, neće ona daleko dogurati –

Međutim, komšinica Zaga ga je podsetila da je i on radio takve stvari, kao i to da Zorica ima veliku podršku gledaoca, a tek je započela rijaliti karijeru, dok sa druge strane on iz sezone u sezonu ide na istu taktiku, a bili su veoma blizu sa procentima glasova, što je uvredilo Nikolu, koji se sedeo pored svoje nove rijaliti ljubavi, Coke.

Nije želeo više da komentariše, već je samo ućutao.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.