ŽAO MU ŠTO SUBOTIĆKU NIJE UDARIO JAČE, A SAD JE POSLAO PORUKU STANIJI: Tomović je za nju imao samo dve rečenice
Foto: Printscreen Youtube

nedostaje mu

ŽAO MU ŠTO SUBOTIĆKU NIJE UDARIO JAČE, A SAD JE POSLAO PORUKU STANIJI: Tomović je za nju imao samo dve rečenice

Svakako će je poruka sačekati kada napusti šou

Objavljeno:

Vladimir Tomović je izbačen iz rijaliti šou programa Zadruga 2 kada je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić. A dok je još bio u igri, bio je i dečko starlete Stanije Dobrojević. Ona je sada u šou programu ostala sama, ali Vladimira svom snagom brani.

Kako on sada sve može da prati, uvideo je koliko je zapravo tamo značio Staniji pa je očigledno hteo da pokaže koliko je i njemu do nje stalo, iako za sada to mogu da vide samo ljudi koji nisu među zidinama imaginarijuma. Vladimir je iz ovog razloga postavio svoju fotografiju na Instagram i napisao:

Srešćemo se jednog dana...čekaj me #s

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on

- Srešćemo se jednog dana... čekaj me #s.

Početno slovo njenog imena je svima bilo dovoljno da shvate o kome je reč pa su počeli da se nižu komentari podrške za njihovu ljubav.

Ukoliko zadrugarima budu prikazivane neke stvari iz spoljašnjeg sveta, verujemo da će Stanija biti oduševljena, ako ne tada, svakako će je poruka sačekati kada napusti šou.

Bonus video

NAKON BROJNIH EMOTIVNIH KRAHOVA, STANIJA U CIK ZORE PROGOVORILA O KRISTIJANU: Volela bih da uđe u Zadrugu, da vidim kako će sad DA ME PLJUJE!

(Espreos.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.