Sad je i definitivno! Evo ko su novi učesnici Farme!

sezona može da počne

Sad je i definitivno! Evo ko su novi učesnici Farme!

Nova sezona rijalitija "Farma" počinje za samo 9 dana i pravo je vreme da se upoznamo sa novim učesnicima
Objavljeno:

Do početka nove sezone "Farme" ostalo je još samo 9 dana. Dosta se spekulisalo o tome ko će se naći na malim ekranima kao učesnik 7. sezone ovog rijalitija, ali sada su imena konačno poznata. Uhapšen Zmaj od Šipova! Razlog je dokaz da nije lagao u Parovima! Na imanje će prvog dana kročiti 24 takmičara koji će se 105 dana takmičiti za prestižnu nagradu. Među takmičarima će se naći Ivona Negovanović Cuca kao i frontmen grupe "Osvajači" Zvonko Pantović Čipi. Na imanju će im se pridružiti i fudbalska legenda Miloš Bursać, kom će društvo praviti fudbalski menadžer Velibor Džarovski.

Učešće pevačice Vesne Zmijanac je već odavno poznato, a njoj će se pridružiti i još dvoje kolega, bračni par Ibraimov, Natalija i Sani iz grupe "Trik FX". Kristijanovi ljudi maltretirali Staniju! Žestoki momak pretio starleti! Voleli se, dok nije došlo do para! Produkcija je mislila i na pripadnike muškog pola, tako da će se na imanju naći i veoma atraktivne devojke, za koje se veruje da će podgrejati atmosferu, a među kojima su Nataša Šavija i Sandra Partizan.
Sedma sezona počinje u ponedeljak, 15. februara u 21 čas. I ove sezone o farmerima će se brinuti mentor Proka, dok će voditelj biti Dušica Jakovljević i Ognjen Amidžić. (Espreso.co.rs/ ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.