ALEKSANDRA DOBILA PISMO KOJE JE DAVIDA POSEBNO RAZLJUTILO! Potom je ustao i BACIO GA JE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

neočekivano

ALEKSANDRA DOBILA PISMO KOJE JE DAVIDA POSEBNO RAZLJUTILO! Potom je ustao i BACIO GA JE! (VIDEO)

Aleksandra nije dala svoj komentar na kontu onog što je napisano

Objavljeno:

Aleksandra Subotić proslavila je rođendan sinoć u "Zadruzi". Na žurki je bilo ludo i nezaboravno, a slavljenica je sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem uživala, a potom čitala rođendanske čestitke.

Zadrugarka je dobila dosta čestitka od svojih fanova, a najviše ju je obradovala suknjica za ćerku Magdalenu.

Aleksandra i David
Aleksandra i David foto: Printscreen

Njena ćerkica takođe je spremila poklon za svoju mamu. Magdalena je poslala crtež porodice, što je najviše obradovalo Subotićku, ali i Davida.

- Daj da vidim crtež od bebe. Srce moje slatko. Bebo, volimo te - rekao je David.

Ono što nikako nije očekivala, to je pismo majke Ljube, sa kojom Aleksandra nije u dobrim odnosima.

- Draga ćerko, kao što znaš, za mene, a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22 po redu, ne 2 ni 12, već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si , zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokrivao i štitio. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi. Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba tebi niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da više dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1%. I nemoj da omalovažavaš instituciju koja se zove "MAJKA" jer sam te na današnji dan rodila JA, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka pa se tako i ponašaj! Živeli i trk nazad na svoj nivo... Brzo! Srećan rodjendan. Ljubi te mama - čitala je Aleksandra.

Aleksandra
Aleksandra foto: Printscreen

Davida je ova poruka veoma iznervirala, te je pismo bacio na sto i otišao u kuhinju. Dok Aleksandra nije dala svoj komentar na kontu onog što je napisano.

Detaljnije pogledajte u video - snimku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.