OVOME SE NISU NADALI: Rada Vasić podelila NOVAC, a ukućanima nije bilo PRAVO! (VIDEO)
Foto: Preentscren/RTV Pink

podela budžeta!

OVOME SE NISU NADALI: Rada Vasić podelila NOVAC, a ukućanima nije bilo PRAVO! (VIDEO)

Počela je da zavodi red

Objavljeno: 15:54h

Rade Vasić koji je u toku noći odlukom glasova publike zauvek zapustio velelepno imanje, doneo je odluku da za novog vođu postavi svoju suprugu Radu Vasić.

Rijaliti učesnici
Rijaliti učesnici foto: Preentscren/RTV Pink

S obzirom na to da će narednih nedelju dana uživati u hotelu, ona će samoinicijativno odlučiti i kako će raspodeliti budžet. Veliki šef je tom prilikom poslao pismo.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. Kažnjeni ste umanjenim budžetom od 500 dinara. Šesnaest zadrugara treba da dobiju po 1.500 dinara, 15 zadrugara treba da dobiju 2.500 i 15 zadrugara po 3.500. Neophodno je da gledaoci i Veliki šef vide i čuju ko je koliko dobio i zbog čega", pisalo je u pismu Velikog šefa.

Sastanak
Sastanak foto: Preentscren/RTV Pink

Rada nije bila u mogućnosti da sama raspodeli budžet, pa je Zorica Marković kao njena izuzetno draga osoba sudelovala u tome. Ona je donela odluku da najmanju svotu novca dobiju Damiro, Ramona Beganović, Nevena Arsić, Rebeka Popović, Snežana Ilić, Rada Vasić, Marijana Zonjić, Jovica Putniković, Nataša Moskva, Tomislav Panić, Adam Đogani, Savo Perović i Marija Marinković.

Zadrugari
Zadrugari foto: Preentscren/RTV Pink

Luna Đogani, Miljana Arsić, David Dragojević, Zlata Đurković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Nadežda Biljić bili su ukućani kojima je Rada dala srednji budžet.

Kako je vođa dalje izvršila raspodelu, pogledajte u nastavku:

Bonus video

MILJANA I ZERINA U ŽESTOKOJ SVAĐI!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.