Dušica oštro reagovala! Rade: Primetio sam da postoje neke mućke!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

Dušica oštro reagovala! Rade: Primetio sam da postoje neke mućke!

Nije baš bio najsrećniji!

Objavljeno: 07:20h

Rade Vasić je sinoć napustio "Zadrugu". On je imao manje glasova od druge dve nominovane - Marije Kulić i Nataše Moskve.

Rade je imao 20 posto glasova, Marija 56, a Nataša 26 posto glasova. Interesantan je bio komentar Vasića nakon što je izbačen.

– Danas kada smo se pakovali, ja pakujem sve stvari, a Marija i Nataša pakuju samo šminku. Primetio sam da postoje neke mućke - izveo je Rade svoju teoriju pred gledaocima u emisiji kod Dušice Jakovljević.

Međutim, voditeljka je odmah reagovala na ove reči. Ona je stala u zaštitu produkcije i podsetila je da su neki učesnici koji su nominovali toliko samouvereni da će ostati da uopšte ne pakuju sve stvari, a s druge strane da i ono što ne spakuju znaju da će im produkcija poslati.

Inače, treba pomenuti i da sinoć u emisiji da niko od nominovanih nije imao podršku prijatelja ili članova porodice. Ostaje pod znakom pitanja da li su možda razočarani svojim miljenicima na imanju u Šimanovcima ili su postojali neki drugi razlozi zašto oni nisu hteli da dođu u specijalnu emisiju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.