TOMA IMA VANBRAČNO DETE U KINI! Majka mu se šokirala!
Foto: Preentscren/RTV Pink

REKAO ISTINU ILI?!

TOMA IMA VANBRAČNO DETE U KINI! Majka mu se šokirala!

Šokirao detaljima iz prošlosti

Objavljeno:

Jedan od najkontroverznijih učesnika rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", Tomislav Panić, pre nekoliko dana izneo je šokantne detalje iz svoje prošlosti koji su ostavili bez testa sve, pa i njegove najmilije.

Naime, Panić je naveo da ima dete u Kini i to sa devojkom koja je ćerka poznatog tamošnjeg političara. Kako bismo saznali sve detalje, stupili smo u kontakt sa Tominom majkom Jasminom, koja je priznala da joj nije jasno o čemu njen sin govori.

Tomislav Panić
Tomislav Panić foto: Preentscren/RTV Pink

Šokirana sam onim što je rekao, ali razgovaraćemo o tome čim izađe iz "Zadruge". Stvarno me je ostavio bez teksta - rekla je kratko Tomina majka.

Jasmini se nikako ne sviđa to što njen sin odbija žensko društvo i što nijednoj zadrugarki ne dozvoljava da mu se približi.

Tomislav Panić
Tomislav Panić foto: Preentscren/RTV Pink

Toma se mnogo povukao što se tiče devojaka, ne znam šta se dešava sa njim. Vidim da Mariji nije dozvolio da mu sedne u krilo. Marijana bi bila sa njim, samo kad bi joj on dao šansu, ali ne verujem da će joj dati. On tu samo igra igru i zeza se" , istakla je Panićeva majka.

Ona je prokomentarisala i Tomin odnos sa bivšom devojkom Minom Vrbaški, sa kojom je on bio u strasnoj vezi u prvoj sezoni ovog šou programa.

Tomislav Panić
Tomislav Panić foto: Preentscren/RTV Pink

Videla sam da je poljubio u kosu kako bi je utešio posle njenog razgovora sa majkom, ali nema tu emocija sa njegove strane, nije ih nikad ni bilo. To je on meni rekao kad je izašao iz "Zadruge 1", a ona je nosila njegov bade mantil iako se onako ponašala prema njemu i svašta mu rekla. Nema veze, Toma nije zlopamtilo to i ona zna. Drago mi je što su zakopali ratne sekire, ali neće se ništa više između njih desiti, sigurna sam", zaključila je Jasmina.

Bonus video

STRAVIČNA SVAĐA OKO HRANE, JOVICA RAZBIO TANJIR I POSEKAO DOROTEU Kada se priključio Brendon, malo je falilo da izbije HAOS!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.