PEVAČICA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE O NADEŽDI: Ne želim da čujem za nju, bila sam u problemu zbog nje!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zadruga 2

PEVAČICA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE O NADEŽDI: Ne želim da čujem za nju, bila sam u problemu zbog nje!

Pokazala se kao neodgovorna

Objavljeno: 21:17h

Pinkova zvezda Maja Milošević je imala prilike tokom takmičenja da se upozna sa nekim sadašnjim učesnicima rijalitija "Zadruga". Ona za Espreso.co.rs je otkrila kakav je utisak u spoljnom svetu stekla o Zlati Đurković, Aleksi Saviću i Nadeždi Biljić.

– Sviđa mi se Zlata jer ne da na sebe. Ja je poznajem kao zabavnu i duhovitu osobu. Što se tiče Alekse, on je uvek bio povučen i tih, talentovan i simpatičan momak. Nadam se da će se snaći tamo jer uopšte nije lako, to nam je jasno svima,a iz ličnog iskustva znam kako je biti u rijalitiju - hvalila je Maja Zlatu i Aleksu, ali o Nadeždi baš nije imala tako lepo mišljenje.

Maja Milošević iz Pinkovih zvezda
Maja Milošević iz Pinkovih zvezdafoto: Promo

– Nadeždu ne znam ni da li da pominjem. Kada sam je upoznala bila je u redu, ali otkad je ispalila mog kolegu i mene na dan svirke i nije se pojavila iz nekog nebitnog razloga, ili bolje reći nepostojećeg, od tada nemam kontakt sa njom i ne želim da imam. Nije mi se ni javila da mi se izvini. Devojka je totalno izgubljena. Ljudi žive od svog posla i kada se ne pojaviš na posao, svi su u problemu. A znam da to što se meni dešavalo sa njom da je radila i drugima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.