OTELA DEČKA DRUGARICI: Haos u parovima! Sledi nam novi LJUBAVNI TROUGAO?!
Foto: Printscreen

parovi

OTELA DEČKA DRUGARICI: Haos u parovima! Sledi nam novi LJUBAVNI TROUGAO?!

Nakon raskida, atraktivna crnka mu je pomutila um

Objavljeno:

Božidar Milovanović, učesnik "Parova" izjavio je tokom emisije ekskluzivnu vest:

- Mi smo zvanično u vezi - izjavio je Boža aludirajući na novopečenu vezu između Jovane Šmizle, koja je pre samo par dana zakoračila luksuznog vilom.

Boža i Šmizla
Boža i Šmizla foto: Printscreen

Međutim,Ilijana Vagić i Šmizla se znaju spolja, ali pre ulaska u rijaliti Jovana je izjavila da joj je Boža najseksipilniji momak od svih takmičara, te je odlučila da ga uzme za sebe, iako je on bio sa drugaricom spolja.

- Kako da ne budemo dobre drugarice, kad mi je dala dečka - odgovorila je na pitanje Šmizla, nakon što ju je Anđela voditeljka upitala da li se i sada, nakon što je preotela dečka plavokosoj drugarici druže.

- Ja iskorišćavam muškarca po svojim potrebama - izjavila je povređena Ilijana, koja je na ironičan način pokušala da ostane na vrhu lestvice nedostižne devojke.

- Ovo je kratkog daha, ovo menjanje nekih devojaka, momaka, sve to narod osuđuje, njih to ne zanima, akos te zbog toga u vezi sa mnogima ovde u rijalitiju - izjavio je Ivan Marinvkoić.

Bonus video:

NOŠENE PLIŠANE STANIJINE GAĆICE ZAVRŠILE U RUKAMA PČELARA IZ KUPINOVA! MUKA ČOVEKA NA SVAŠTA NATERA: Kod Mikija u posedstvu san mnogih muškaraca, a on ih trljao Damiru O LICE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.