BENJAMINOVI RODITELJI DOLAZE U "PAROVE" DA GA PREVASPITAJU: Da li će se MMA borac dozvati pameti? (FOTO)
Foto: Printscreen

parovi

BENJAMINOVI RODITELJI DOLAZE U "PAROVE" DA GA PREVASPITAJU: Da li će se MMA borac dozvati pameti? (FOTO)

MMA borac Benjamin Spahović svakako je najzapaženiji takmičar sedme sezone rijaliti programa "Parovi"

Objavljeno: 13:32h

Takmičar je skrenuo pažnju na sebe veridbom sa Izabellom Anderson, s*ksa skandalom sa Milicom, ali pomalo agresivnim ponašanjem i netolerantnošću na provokacije ostalih takmičara.

Temperamentrni Sarajlija akter je nemilog događaja koji je srpsku javnost proteklih večeri podigao na noge. Zbog fizičkog obrača sa Ivanom Marinkovićem, produkcija "Parova" rešila je da ga kazni sa 1.000 evra, 24 časa izolacije i direktnom nominacijom.

Međutim, merama predostrožnosti tu nije kraj. Sutra će se u luksuznu vilu "Parova" pojaviti Benjaminova porodica, kako bi pokušali da ga urazume i skrenu mu pažnju na bolje ponašanje.

Da li će ga urazumiti?
Da li će ga urazumiti?foto: Prinstcreen

Publika "Parova" imala je prilike da svedoči nebrojanim telefonskim razgovorima Benja i njegove majke Silvane, ali očigledno je da isti nisu urodili plodom. Zbog toga, Benjaminova majka dolazi direktno iz Sarajeva da bi dala sinu smernice za nastavak takmičenja u rijalitiju "Parovi".

Ostaje nam da vidimo da li će se trud porodice Spahović isplatiti, te da li će Spahović "promeniti ploču" u nastavku takmičenja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.