JEDAN DETALJ U MILJANINOM BEKSTVU JE SVIMA PROMAKAO: Zbog ovoga može da se dogodi neprijatna SITUACIJA
Foto: Printscreen

zadruga 2

JEDAN DETALJ U MILJANINOM BEKSTVU JE SVIMA PROMAKAO: Zbog ovoga može da se dogodi neprijatna SITUACIJA

Niko nije mogao da je smiri, ali...

Objavljeno: 09:36h

Večerašnju sukob između Marije i Miljane Kulić sa Zoricom Marković koji je započet pre nekoliko dana nikako da dobije rasplet. Zadrugarke tokom svakog sastanka ulaze u konflikt sa pevačicom. To je bio slučaj i večeras kada je Zorica provocirala Mariju tako što je spomenula njenog unuka Željka Kulića.

- Još jednom uzmi u usta dete, polomiću te - rekla je Marija nakon što je Zorica u lošem kontekstu spomenula Željka Kulića.

- Još jednom mi spomeni Željka, prosipaću ti mozak po Zadruzi - vrištala je Marija na Zoricu.

- Da neko priča da će da uđe u toku noći i da mi plaši dete, neći, gađaću je kamenom večeras dok bude spavala. Pustite me da izađem - vikala je Miljana dok su je Lazar, David i Aleksandra smirivali.

- Sve ću da vas pobijem, pustite me da izađem - ponavljala je Miljana više puta dok je obezbeđenje jedva smirilo dok je ona trčala po imanju. Svima je promakao deo kada se obezbeđenje obratilo Miljani, ali ona nije konstatovala ništa, čak ne mareći što je mogla da ih stavi u vrlo nezgodnu situaciju.

Oni su razgovarali sa njom i rekli joj da će ja pustiti odmah napolje, a zna se da je razgovor sa obezbeđenjem i članovima produkcije zabranjen, ali momcu morali nekako da je smire.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.