ZADRUGARI OPTUŽILI SUDIJU! Nisu je štedeli: Drski ste, samoživi i potcenjujete nas!
Foto: Printscreen

provokacije

ZADRUGARI OPTUŽILI SUDIJU! Nisu je štedeli: Drski ste, samoživi i potcenjujete nas!

Snežana se nije dala isprovocirati

Objavljeno:

UZadruzi je sve veća tenzija, a današnji dan je obeležen sa više svađa.

Nakon svađa za stolom, zadrugari su počeli da se raspravljaju sa Snežanom Ilić, koju su čak optužili da krade hranu.

foto: Printscreen

- Meni nije mesto među vama. To mi je životna greška... Ja nisam drska, ja moram da jedem jer pijem šaku lekova. Da pravim klovna od sebe i da lažem, to neću. Ja sam dama, neću ni da psujem ni da vređam - rekla je Snežana.

Greota je, ona je mlađa devojka i bolesna je. Moja sestra je umrla sa 32 godine, ona nije dočekala svoju decu. Da li je moguće da ste toliko halapljivi?! Stariji su odvajali od usta da bi dali mlađima. Poslednju krišku hleba treba da joj date, jer je devojka (Olja) bolesna. Imate najviše para od svih, a ne date devojci - prekorela je Darija Snežanu.

foto: Printscreen

Naime, zadrugari su kivni na svoju cimerku zbog toga što nikada nije prema njima ponela kao majka, kako su to očekivali od nje, već je uvek gledala na koji način će ih isprovocirati.

Vi toliko isprovocirate čoveka da moramo da vas izvređamo. Je l' mi treba da slušamo vas koliko ponižavate naše profesije - pokušala je Marija Jovanović mirnim tonom da razjasni situaciju.

Mnogo ste drski, potcenjujete ljude - dodao je Nemanja.

Vi manje-više ne kradete hranu, ali kradete muževe. Ja sam videla da ste vi bacili oko na Davida, ali on nije fetišar, on je patrijarhalno vaspitan. Vi volite svog gospodina, ali volite i mlađe - provocirala je Subotićeva, da bi Nemanja dodao da sudija u penziji ima nadimak Ćićolina, a potom su svi u glas pričali "Lopove, sudija!"

Snežana se nije dala isprovocirati, pa im je odgovarala na diplomatski način i mirnim tonom, što je zadrugare još više nerviralo.

NE PROPUSTITE

KAKO SE PRAVILNO NEGUJE LICE U RAZLIČITOM ŽIVOTNOM DOBU: Praktični saveti za blistav ten mlade i zrele kože

NADEŽDA TOTALNO POLUDELA: Ostala sam bez para, cigara i kafe zato što sve vas KOLEKTIVNO BOLI K*RAC!

PROZVALA GA JE DA HVATA MLADE DEVOJKE PO KUĆI! Lepi Mića žestoko napao Snežanu!

Bonus video:

NADEŽDA OSTALA BEZ BUDŽETA JER SE USPAVALA A ONDA POLUDELA I PORUČILA DA NAPUŠTA ZADRUGU: Šta je to 100.000 evra, pola moje imovine, neću više ovo da trpim, platiću i IDEM KUĆI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.