RADE VASIĆ UMALO IZGUBIO GLAVU ZBOG PRELJUBE: Rada je htela sekirom da ga ubije!
Foto: Printscreen

pikanterije

RADE VASIĆ UMALO IZGUBIO GLAVU ZBOG PRELJUBE: Rada je htela sekirom da ga ubije!

Rade je više puta bio neveran

Objavljeno:

Porodica Vasić često zasmejava ukućane Bele kuće. Tako je i ovog puta bilo, kada je Rade Vasić počeo da priča zadrugarima šokantne pikanterije iz svog života.

Rade Vasić, Bora Santana,Branislav Radonić Brendon i Dorotea Jovanović, sedeli su u dvorištu, i svako je ispričao nešto zanimljivo iz svog života.

foto: Printscreen

Rade je počeo sa svojom pričom, dok su ostali pomno slušali:

- Prevario sam Radu pre 3-4 godine, ali ta devojka nije znala da sam oženjen. Prosuo sam joj priču da sam bio oženjen pa me žena ostavila. Pita ona što. Ja joj rekao bio sam ljubomorna a ona mnogo lepa. Svideo sam joj se pa me je zvala u njen stan. Rekao sam joj kad me zove da ako se moja sestra javi na telefon odmah spusti slušalicu jer je sestra opasna. Naravno mislio sam na Radu. Dolazim kući Rada spremila večeru. A ja nisam gladan bio, čekao sam poziv - počeo je svoju priču Rade, pa nastavio:

Rada i Rade Vasić
Rada i Rade Vasić foto: Printscreen

- Zvoni telefon, a ja sve na nemačkom pričao. Rada pita ko je, ja kažem šef. Mislio sam da ne zna nemački al je pola razumela. Razgovor sam završio rekavši da se vidimo na poslu. Našli smo se u centru, išli na kafu. Kad ono naiđe moj brat sa njegovom ženom. Koji maler. Snajka me na romskom pita kad je ovo, a ja njoj rekao da mi je to šefica. Snajka pita kakav sam na poslu, a ljubavnica kaže dobro dobro, nije je najbolje razumela, nastavlja Vasić:

- Došli brat i snaja dan nakon toga kod nas u goste. Kaže snajka imaš dobru šeficu, a Rada zna da radim samo sa muškarcima, pa me napala. A ja joj reko šef polomio nogu, pa ga nova menja - otkriva Rade.

Je l' si ti to napunio? - nestrpljivo ga je pitao Santana plačući od smeha.

- Jesam. Rada je htela sa sve sekirom da me ubije. Zaljubio sam se u jednu žensku iz Beograda koje su radile u Nemačkoj. Planirao sam da ostavim Radu, i decu - pričao je Rade.

Bonus video:

ZADRUGARI PRIČAJU O MORU: Mića ima stan u Tivtu, Tomović bira samo zabačene plaže dok Stanija živi na delu okeana koji je pun ajkula i delfina i ne može da pliva! Onda je Mića otkrio ko sa estrade ima najlepšu kuću na Jadranu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.