BURNA PROŠLOST! Svi znaju da je bila sa OŽENJENIM, a Lepi Mića je brani jer je bila u vezi sa njegovim PRIJATELJEM
Foto: Printscreen

zadruga 2

BURNA PROŠLOST! Svi znaju da je bila sa OŽENJENIM, a Lepi Mića je brani jer je bila u vezi sa njegovim PRIJATELJEM

Jedna od najatraktivnijih učesnica "Zadruge 2", Dorotea Jovanović, podigla je veliku prašinu u javnosti svojom lepotom, ali i misterioznošću

Objavljeno: 10:41h

Ona je redom odbijala udvaranja zadrugara, iako su mnogi bacili oko na nju, a onda se dogodio veliki skandal, kada je Mina Vrbaški iznela neke detalje iz svoje prošlosti.

Mina je navela da Dorotea uopšte nije tako čedna kako se predstavlja, te da je imala vezu sa oženjenim muškarcem, koji je još u braku i koji ima 45 godina.

Jovanovićeva je ove navode demantovala i navela da je misteriozni gospodin razveden, kao i da su imali kratkotrajnu romansu koju je ona raskinula jer nije htela da mu remeti život.

Tim povodom bivši zadrugar iz prve sezone ovog šou programa, Đomla Panamera se javio medijima i tvrdi da je veoma dobro upoznat sa Doroteinom prošlošću.

Nije naivna
Nije naivnafoto: Printscreen Youtube

Želim da potvrdim priču Mine Vrbaški. Dorotea je bila sa oženjenim muškarcem koji ima troje dece i to iz dva braka. On ima 47 godina - naveo je Panamera, ali nije želeo da otrkiva njegov identitet. Podsetimo, Jovanovićeva je rekla da ovaj muškarac ima 30 godina i da, dok su bili u vezi, nije bio oženjen.

Đomla je otkrio i detalje Doroteinog odnosa sa Lepim Mićom, koji je otvoreno stao u njenu zaštitu i pred svima je podržao.

Takođe, ona je bila sa još jednim starijim čovekom koji je prijatelj Lepog Miće - rekao je Panamera i time jasno stavio do znanja zašto Mića brani Jovanovićevu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.