OBEZBEĐENJE SPREČILO Mirka Gavrića da POBEGNE iz rijalitija!
Foto: Printscreen

zadruga 2

OBEZBEĐENJE SPREČILO Mirka Gavrića da POBEGNE iz rijalitija!

Spreman je na sve

Objavljeno: 09:28h

Jedan od učesnika o kojem se pričalo i pre početka druge sezone rijalitija "Zadruge 2", koji je nadmašio sva očekivanja gledalaca širom Srbije, ali i regiona je svakako Mirko Gavrić. On je u više navrata spominjan tokom trajanja prve sezone kao osoba koja je upoznala Lunu Đogani i Slobodana Radanovića.

Nakon što je kročio na luksuzno imanje ''Zadruge 2'' on je pobrao simpatije, ali i osudu pojedinih zadrugara, za koje bi se po svemu sudeći reklo da su glasniji od onih koji ga vole. Mikro je izrevoltiran ponašanjem Zorice Marković koja je iznela mračne tajne iz njegovog života, za koje kaže da nisu istinite a koje su ga koštale gubitka deteta, pokušao da pobegne iz "Zadruge" kako bi uzeo dokaze koji će potkrepiti njegov ugao priče.

Nakon njegove tvrdnje da je nakon iznošenja neistinitih informacija tokom trajanja prve sezone "Zadruge", Markovićeva glavni krivac za pobačaj njegove supruge Dragane Rakčević. Producent je večeras tražio da napusti imanje na nekoliko sati kako bi doneo dokaze i svima dokazao da je sve ono što kaže istina, a kako nije dobio tu mogućnost, onda je to rešio da uradi na svoj način.

On je u Rajskom vrtu pokušavao da pronađe prolaz, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i sprečilo ga u bekstvu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.