ZBOG OVIH REČI JE MIRKOVA ŽENA IZGUBILA BEBU! Otkriveno šta je to Zorica uradila da se desi ovaj užasan događaj!
Foto: Printscreen

zadruga 2

ZBOG OVIH REČI JE MIRKOVA ŽENA IZGUBILA BEBU! Otkriveno šta je to Zorica uradila da se desi ovaj užasan događaj!

Konačno je otkrio koje reči su bile fatalne.

Objavljeno: 08:54h

Mirko Gavrić je sinoć tokom emisije posvećene pitanjima novinara otkrio šta je to Zorica Marković pričala tokom prethodne sezne "Zadruge", a zbog čega je njegova supruga Dragana Gaga Rakčević izgubila dete.

– Ja, a samim tim i moja supruga i cela naša porodica smo u proteklom rijalitiju pretrpali jedan strašan napad. Preživeli smo i doživeli agoniju kada je cela ta priča u pitanju zato što sam ja na jedan podli i beozbrazan način uvučen u priču sa kojom ja nemam apsolutno nikakve veze. Dosta toga se dešavalo u tom periodu počev od tog nekog 20. oktobra. 15, 20. oktobra kada su krenule raznorazne pretnje na moj račun gde mi se pretilo smrću, gde mi se pretilo metkom u čelo... - ispričao je Mirko.

On se potom osvrnuo na trenutak kada je Zorica ušla u "Zadrugu 1".

– Tu noć kada je gospođa Marković ušla, provela je noć sa gospođom Saškom Karan na krevetu i pričala je apsolutno sve u prvom licu. Njen razgovor koji je ona vodila sa Saškom je glasio: "Taj Mirko Gavrić, on radi ovde na "Pinku", on radi te "Pinkove zvezde", njemu Slobodan Radanović nije izbijao iz kuće, on je na svojoj svadbi smuvao Slobu i Lunu. Ja sam to svojim očima videla." - pričao je Mirko kada ga je Zorica prekinula i skrenula mu pažnju da je ona samo pričala ono što su drugi pričali.

– Ona je tu išla jedna za drugom priča, naravno rekla je kako ja i Razija, aludirajući na Luninu majku Anabelu imamo jedan bolestan odnos i da ona jako dobro zna da se mi svi međusobno kre*emo na sve ono je uticalo da bude ishod onakav kakav jeste - ispričao je Mirko.

Bonus video

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.