LAKIĆ POKUŠAVA DA SE OPRAVDA MAJCI: Ona ne želi da pređe preko njegovih  eksplicitnih scena sa Cokom!
Foto: Printscreen

sramota

LAKIĆ POKUŠAVA DA SE OPRAVDA MAJCI: Ona ne želi da pređe preko njegovih eksplicitnih scena sa Cokom!

Mnogi misle da Nikoli mama bira devojke

Objavljeno:

Majka Nikole Lakić, Marina ušla je u luksuznu vilu "Parova". Zapravo, ona je došla na roditeljski sastanak, zbog onog što je Nikola uradio.

Ono što joj je ovaj put zasmetalo, jeste video klip koji je pušten u toku emisije, gde se jasno vidi vrela akcija njenog sina i njegove nove devojke, Aleksandra Tasić Coke, sa kojom je raskinuo.

Coka i Lakić
Coka i Lakić foto: Printscreen

- Pazi dečko šta pričaš. Ja ne mogu da verujem, ono zbog čega meni nije bilo dobro, jeste to što se ona smejala dok je taj snimak pušten, a dobro znaju oboje ko ih gleda od kuće - bila je vidno ljuta Marina.

Poznato je i kroz prethodne sezone da se Lakićeva mama uključivala kad god je trebalo, ali i onda kada nije, te su mnogi gledaoci dobili utisak, kao i takmičare da mu majka bira devojke.

- Kakva ljubav između vas kad se znate 15 dana samo. Samo da ti kažem, neke stvari koje je Izabelina majka uradila, kapa dole, samo da ti kažem - izjavila je Marina.

Međutim, ono što je dovelo do rasprave, jeste Nikola koji je želeo da odbrani sebe, ali i svoju devojku od osuda, držeći je za ruke, što mu baš i nije pošlo za rukom, jer mu je majka bila vidno potrešena i nije želela da mu dozvoli da promeni istinu, jer kako navodi, kod kuće je sedela u fotelji i gledala još eksplecitniji seksualni čin između para koji od početka se susretao sa predrasudama, što zbog Lakićevih godina, ali i zbog njegove rijaliti karijere, kako su izričiti bili Cokini roditelji.

Detaljnije pogledajte u video - snimku:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.