OVO JE GENIJALNO! Bivši muž Kije Kockar i zaluđenik fotošopom poznatije od SLOBE RADANOVIĆA
Foto: Printscreen

au

OVO JE GENIJALNO! Bivši muž Kije Kockar i zaluđenik fotošopom poznatije od SLOBE RADANOVIĆA

Da, dobro ste pročitali! I, uopšte se ne radi o dve osobe, već o jednoj.

Objavljeno: 12:02h

Sloba Radanović je javnom prevarom stekao titulu najpoznatijeg švalera i prevaranta, a ubrzo potom i bivšeg supruga Kije Kockar.

Zvanje pevača i rijaliti učesnika je palo u drugi plan, pa se Radanović suočio sa brutalnim prozivkama. Naime, Slobodana su do skoro sa bivši muž Kije Kockar oslovljavali isključivo Kijini fanovi, ali neverni Radanović je u poslednje vreme sve češće ovako oslovljen i kroz medije. Tako ćete ovih dana u štampanim i elektronskim medijima češće videti bivši muž Kije Kockar, nego Slobodan Radanović.

Ovo nije daleko od istine, budući da je vrlo dobro poznato kako je Sloba upravo neverstvom i javnom prevarom zaradio razvod, došao do popularnosti i tek tada isplivao kao pevač. Mada, i sada kada radi punom parom, peva i nastupa širom regiona i dijaspore, i dalje je najpoznatiji po svojim lošim delima.

foto: Printscreen Instagram

Bivši muž Kije Kockar u pauzi nastupa provodi vreme u društvu bogatih devojaka, kao što je izvesna Tamara, ćerka banjalučkog biznismena i vlasnika hotela, te redovno fotošopira fotografije, toliko da je bolno i smehotresno za gledati.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Exkluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.