NADEŽDA BILJIĆ SASULA SVE U LICE MC DAMIRU: Hoćeš da budeš žrtva?!
Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

NADEŽDA BILJIĆ SASULA SVE U LICE MC DAMIRU: Hoćeš da budeš žrtva?!

Ostali zadrugari takđe su imali primedbe da Damirovo ponašanje

Objavljeno:

Nakon što je veliki šef poslao pismo zadrugarima da se održi sastanak radi ostvarenja boljih međuljudskih odnosa, koji je sve gori.

- Dragi zadrugari, održavanje porodičnih sastanaka je deo vaših sastavnih života. Na porodičnom sastanku se morate izjasniti čije ponašanje nije doprinelo boravku u "Zadruzi". Ubeđeni smo da je za ovako veliku zajednicu potrebno da se svi problemi reše na potpuno iskren način. Sada je vreme da održite porodični sastanak i porazgovarate o svemu što se dešavalo prethodnih dana u "Zadruzi" - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

foto: Printscreen

Ovonedeljni vođa, Bojan Gaćeša pročitao je ukućanima pismo, a potom je Zorica Marković iznela svoje mišljenje, a za njom Lepi Mića.

- Što više vremena provedenog u zatvorenom prostoru, pokazuje se pravi karakter. Što se tiče fizičkog obračuna...Ko god nema snage da se verbalno obračuna, on fizički nasrće, a ko fizički nasrće on je slabić, to da znate gospodo draga - rekao jeLepi Mića.

Potom je Nadežda Biljić iznela svoje mišljenje:

Prestani da radiš stvari koje ti nepriliče. Ako hoeš ovde da budeš žrtva, nećeš uspeti, jer jako prljavo igraš. Stalno ti neko smeta, stalno su svi protiv tebe. Ne možeš uvek ti da budeš u pravu, a 40 ljudi ne. Kada piješ ne umeš da se ponašaš. Nemoj provocirati više, jer nije u redu - rekla je Nadežda MC Damiru.

Ostali zadrugari su takođe imali pridbe vezane za MC Damira i njegovo ponašanje.

Detaljnije pogledajte u video - snimku:

NE PROPUSTITE

KAŽITE ZBOGOM BOLOVIMA, HEMOROIDIMA I PROŠIRENIM VENAMA: Ovi prirodni biljni melemi će vam olakšati tegobe!

ZADRUGARKA SE GUŠILA U SUZAMA: Luna prva prišla da je teši!

NOVI OKRŠAJ! BANE ČOLAK NASRNUO NA TOMU ZBOG ZERINE: Jeba*u ti mamu!

Bonus video:

DA LI TAKO VASPITAVAŠ DETE, DA GOVORI MRŠ? Toma bocnuo Zerinu, a zamalo da izbije TUČA! Bane skočio, obezbeđenje ga jedva zadržalo! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.