ISPLIVALA VELIKA TAJNA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Koliko smo se borili, a sad je sve u ku**u!
Foto: Printscreen

zadruga 2

ISPLIVALA VELIKA TAJNA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Koliko smo se borili, a sad je sve u ku**u!

Ljubav puca

Objavljeno: 09:06h

Aleksandra i David Dragojević ušli su u rijaliti "Zadruga" kao siguran par koji ništa ne može poljuljati, ali sve je počelo da se okreće.

Naime, iako se niko nije nadao, David sve češće odbija Aleksandru a ona pokazuje nezadovoljstvo koje oseća i pokušava na sve načine da se približi Davidu i da razgovara sa njim.

Očajna Aleksandra je u toku dana iskoristila priliku da napiše pismo svom dragom i iskaže koliko joj teško pada njegovo odbijanje.

"Nervira me milion stvari. Ti ne znaš kako je to kad ti neko uvek nešto neće, za*ebava ili ga smaraš. Zamisli kako je meni kad hoću da legnem pored tebe, a ti mi kažeš 'smaraš', a onda ja sednem i razmislim kako to gleda još milion onih što su bili protiv naše veze i likuje. Kako to ružno izgleda, koliko smo se borili i sve, sad je sve nekako u ku*cu, a sada smo prvi put mimo svih njih i treba da uživamo", napisala je Aleksandra.

Ljubav puca ili...?
Ljubav puca ili...?foto: Printscreen

Kako će se dalje razvijati situacija i da li će ovaj par uspeti da zadrži svoju ljubav ili će pući pod pritiskom ili je sve ovo samo igrarija za gledaoce kako bi bili zanimljiviji...

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.