MARINKOVIĆ UGROŽEN ZBOG BIVŠE LJUBAVI: Prošlost koja ga proganja, neće ga pustiti!? Bels trudna? Tajni razgovor između Ružice i Izabele! (VIDEO)
Foto: preentscreen

parovi

MARINKOVIĆ UGROŽEN ZBOG BIVŠE LJUBAVI: Prošlost koja ga proganja, neće ga pustiti!? Bels trudna? Tajni razgovor između Ružice i Izabele! (VIDEO)

Ivan Marinković jedan je od najvećih rijaliti švalera, što govori u prilog tome mnogobrojne afere, ali i prva Happy beba koju je napravio

Objavljeno: 11:49h

Međutim, kako je povredio Dinu Galorini, nije prestajala da iznosi niz konstatacija na njegovo ponašanje.

Naime, dok je sedela sa Seksi Miloradom, iznosila je mišljenje na temu Ivana i njegovog starateljstva nad decom.

- On ovo drugo dete nije ni prihvatio - bio je jedan od komentara, ali bilo je još zajedljivih.

Sa druge strane dešava se totalni preokret situacije. Izabela Alijoski sa svojom najboljom rijaliti drugaricom Ružicom Veljković u garderoberu pričale su u šiframa.

Poznato je da se Izabela upuštala u ljubavne romanse, ali najveća greška, kako navodi jeste intiman odnos sa Nikolom Lakićem, koji joj je bivši dečko.

U razgvoru koji su vodile, Ružica je pitala Bels:

- Gledaj, gledaj, da li znaš šta to znači - zabrinutim glasom upitala ju je, te je Izabela odgovorila - Znam, znam šta znači -

Ali to nije sve, razgovor je tekao u potpuno nekom drugom smeru, te se nagađa da li je Bels ostala u drugom stanju, poslušajte video u nastavku i prosudite sami:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.