NJEGA NISMO MOGLI DA VIDIMO KAKO SE SVAĐA U ZADRUZI: Neki kažu da je folirant, a sada se oglasila njegova devojka i otkrila SVE o njemu!
Foto: Printscreen Youtube

ZA ESPRESO

NJEGA NISMO MOGLI DA VIDIMO KAKO SE SVAĐA U ZADRUZI: Neki kažu da je folirant, a sada se oglasila njegova devojka i otkrila SVE o njemu!

Neki komentarišu da se on možda folira i zato smo kontaktirali njegovu devojku

Objavljeno:

Neko ko zasad u rijalitiju Zadruga izbegava svađe je pevač i Pinkova zvezda, Aleksa Savić. Neki komentarišu da se on možda folira i zato smo kontaktirali njegovu devojku, Minu Nikolić, koja nam je otkrila kakav je njen dečko privatno, kada ga ne snimaju kamere.

– Aleksa u privatnom životu je jako sličan Aleksi u Zadruzi, zasad. Jako je društven,ali mu je potrebno neko vreme da se adaptira i navikne na situaciju i nove ljude. Ima dugačak fitilj, i kao njegovu manu bih to i izdvojila, što dugo trpi, a kad pukne, baš pukne i sve kaže - rekla je Mina za Espreso.co.rs dodala da je Aleksa i privatno fin, vaspitan dečko i da jako poštuje ljude oko sebe.

Mina Nikolić, Aleksina devojka
Mina Nikolić, Aleksina devojka foto: Privatna arhiva

A kakav je Aleksa kada se svađa sa devojkom i zbog čega se svađa?

– U vezi smo tri i po godine. Nismo imali ozbiljne i velike svađe. A koškanja su najčešće zbog sitnica i to brzo prođe i nastavimo kao da se ništa nije dogodilo - rekla nam je Aleksina devojka.

Bonus video

MALI ŽELJKO SE U MAMINOM NARUČJU ŠETA IMANJEM!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.