KO MOŽE NA CRTU DA MU STANE: Ivan Marinković najveći rijaliti ŠVALER?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

FATALAN

KO MOŽE NA CRTU DA MU STANE: Ivan Marinković najveći rijaliti ŠVALER?! (VIDEO)

Glamurozni rijaliti je tek započeo, a Ivan se ne smiruje

Objavljeno:

Poznat je po mnogim ljubavnima aferama, najpoznatiji rijaliti otac, Ivan Marinković i nove, sedme sezone u vili Parovi ne prestaje za zavodi ukućanke.

Po ulasku u velelepnu vilu stupio je u ljubavni odnos sa ćerkom srpske heroine, Dinom Galorini, koja nije ostala imuna na Marinkovićev šarm, te se prepustila uživanju u ljubavi sa njim.

Međutim, ruže nisu cvetale, te se Ivan prebacio na novi cvet, mlađana i atraktivna takmičarka Jelena Ilić, inače novinarka na zadatku, postala je ljubomorna na Kristinu Delčev koja je ljubila sa Ivanom, a prvobitan dogovor bio je da se ljubi sa njom, te se požalila svojoj novoj rijaliti drugarici, Dini.

Ivan je u tajnoj sobi, želeći da Dinu napravi ljubomornom govorio:

foto: Printscreen

- Volim Jelenicu moju najviše na svet.

Međutim, sledeći cvet na koji je sleteo jeste Izabela Alijoski, koja je ove sezone ušla kako bi pokazala svoju pravu stranu, bez ljubavnih ispada.

Ivan je demonstrirao koliko je opušten u odnosu sa Bels, te ju je dodirivao po njenim atributima, masirajući predele tela.

Glamurozni rijaliti je tek započeo, a Ivan se ne smiruje, što govori činjenica da je najavio da će u novoj sezoni opet napraviti bebu, kao i u prethodnoj, i to ni manje, ni više, nego baš Jeleni Ilić, koja je osećala veliki poraz, kada je videla da je u zagrljaju druge devojke, te joj je povredio osećanja, ali i sujetu.

Bonus video

IZ DUŠE SI AMPUTIRAN: Posle porodične drame Nataša Bekvalac ušla u studio! Da li je u ovoj pesmi opevala svoje trenutno emotivno stanje?

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.