MILJANA PLAKALA KAO KIŠA! Osoba koju veoma VOLI je IZNERVIRALA, a tek kada čujete RAZLOG zapitaćete se da li je SMEŠNO ili TUŽNO! (FOTO)
Foto: Preentscren/RTV Pink

rastužila se

MILJANA PLAKALA KAO KIŠA! Osoba koju veoma VOLI je IZNERVIRALA, a tek kada čujete RAZLOG zapitaćete se da li je SMEŠNO ili TUŽNO! (FOTO)

U početku je sve izgledalo bezazleno

Objavljeno:

Miljana Kulić je zajedno sa svojom majkom Marijom Kulić provela nekoliko sati pred izvedbu skečeva u društvu porodice Vasić. Mika i Giba Vasić su većinu svojih cimera ulepšavali za večerašnje takmičenje, a u tom naizgled sasvim opuštenom trenutku Kulićeva je zaplakala.

Zadrugari
Zadrugari foto: Preentscren/RTV Pink

Miljana je savetovala svoju majku kako da se našminka jer u večerašnjem skeču Marija treba glumi Miljanu, što se njoj nikako nije dopalo, pa je svojim izjavama iznervirala i dovela do suza.

Kakva braon senka? Ako hoćeš imitiraj Mariju Kulić. Je l' ti uživaš da mene nerviraš? Jesam li ja budala? Ti trebaš mene da imitiraš. Da se ljudi smeju kada te vide" - pričala je Miljana svojoj majci.

Marija je prebacila svojoj ćerki da nije lepo izgledala kada je imala silikone u usnama i da joj se nikako ne dopada to kako se ona šminka, a naročito ne crveni karmin na kome Miljana insistira.

Bonus video

VLADIMIR POSLE EMOTIVNOG PADA ĐOGANIJEVE OTVORIO DUŠU: Crnogorac priznao šta oseća prema Staniji, pa je o ovome razgovarao sa Lunom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.