LAKIĆ OPLEO PO SLAĐI I IZABELI: Nije znao da će ga one čuti!
Foto: Printscreen

HAOS

LAKIĆ OPLEO PO SLAĐI I IZABELI: Nije znao da će ga one čuti!

Do sada se nikada nije desilo da u rijalitiju majka i ćerka su protiv veze ćerkinog bivšeg ljubavnika i njegove nove devojke

Objavljeno:

Nije znao da je pušten u vili, već je mislio da će ga čuti samo gledaoci.

Nikola Lakić, baš dok je njegova bivša devojka odgovarala na temu ko joj najviše nedostaje, ju je prekinuo, jer je imao šta da kaže što se tiče četvorougla.

Do sada se nikada nije desilo da u rijalitiju majka i ćerka su protiv veze ćerkinog bivšeg ljubavnika i njegove nove devojke. Nikola je želeo svima da objsni o čemu se radi u tom intrigantnom odnosu:

- Što se tiče našeg trougla, Slađa, Izabela i ja, nema ničega tu. Sinoć je Coka bila malo pod većim emocijama, malo joj je teže palo veče, jer su je takmičari napadali, i ono što se desilo sa njenom porodicom, sve je to potreslo nju, ali biću tu uz nju do kraja, neću joj dopusti da padne u depresiju. Što se tiče majke i ćerke, one su nastavile da atakuju moju ličnost, ali i Coku. Mogao bi malo da se odvojim iz te priče – ispričao je Lakić.

foto: Printscreen

Međutim, dok je on to pričao, kadar na Izabelu nije mogao da ne prođe ne zapaženo, s obzirom da se ona cerekala na pola njegovog izlaganja.

Nakon toga, Ivan Marinković je opleo po cimeru u vidno svadljivom stanju:

- Da li je čovek koji ima 30 i nešto godina ne zna da sklopi jednu prosto proširenu rečenicu – rekao je Marinković, iznerviran, kako kaže Lakićevom glumom, te dodaje:

– Kroz tri sezone čovek je znao da kaže samo par reči, kao što su „ovaj“ „onaj“ i to je to, sad vidim da je naučio dve do tri reči više i prosipa pamet.

Bonus video

HOLIVUDSKE ZVEZDE NISU SAMO LEPE VEĆ I PAMETNE! Otkrivamo vam koji glumci imaju najveći IQ!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.