E, ovo sve opravdava! Evo šta je Vendi rekli o tuči s Medenicom! (VIDEO)

prava vaspitačica

E, ovo sve opravdava! Evo šta je Vendi rekli o tuči s Medenicom! (VIDEO)

Nakon što su se Medenica i Vendi potukle u emisiji, Vesna je kazala kako se ona zbog toga ne kaje, a ima i opravdanje za takvu reakciju
Objavljeno: 14:00h

Nakon jučerašnjeg incidenta u emisiji, pevačica, Vesna Vukelić Vendi, rekla je da je na koleginicu i bivšu cimerku sa "Farme" Jasminu Medenicu nasrnula zato što je morala da je prevaspita. Letelo perje uživo: Potukle se Jasmina Medenica i Vendi! (VIDEO) Iako je voditelj Siniša Medić pokušao da zaustavi Vendi, to mu nije pošlo za rukom jer je pevačica bivšu cimerku već dohvatila za kosu i počela da je čupa i udara. Vukelićeva ni dan kasnije nije smirila strasti, niti se kaje što je tukla Medenicu.

Printscreen/ YouTube/ Press Pretres TV GRAND
- Jasmina je dobila jednu pedagošku meru i to je srazmerno njenom grehu. Jasmini se to što sam uradila nije dopalo, pa je rešila da napusti emisiju, ali se kasnije predomislila. Nisam ništa strašno uradila, malo sam je klepila, njoj su pale minđuše i to je to. Sukob je nastao zbog toga što je ona počela da me vređa i na neki način sam morala da joj zapušim usta - rekla je Vendi. Smorile ih obline! Ove naše zvezde su prvo stavljale, a posle vadile silikone iz grudi (FOTO) - Žena lupeta i priča šta joj padne na pamet, vidi se da je skroz skrenula. Ona je jedna baba devojka, koja je nezadovoljna svim onim što se desilo sa Kristijanom Golubovićem nakon izlaska s imanja jer čovek više ne želi da je vidi - objašnjava pevačica.
Printscreen/ YouTube/ Press Pretres TV GRAND
Kada čujete kako Vendi peva, poželećete da ste gluvi! (FOTO) (VIDEO) Ona je otkrila i čime se Jasmina Medenica zapravo bavi u Americi. - To što ona radi je profitabilno jer ulaže mnogo napora. Kao i kod nas, tako su i u Americi blud i razvrat najplaćeniji - samouvereno je kazala Vesna. Pogledajte kako je Vendi primenila svoje vaspitne mere uživo u emisiji.

Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.