ONA JE BEZOBRAZNA, ŽENA IMA OZBILJNU TERAPIJU: Mirko Gavrić opleo po svojoj najboljoj prijateljici! Kad bude čula, nastaće skandal! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OGOVARA JE?

ONA JE BEZOBRAZNA, ŽENA IMA OZBILJNU TERAPIJU: Mirko Gavrić opleo po svojoj najboljoj prijateljici! Kad bude čula, nastaće skandal! (VIDEO)

Između njih postalo je hladno, te se požalio cimerima iz Bele kuće

Objavljeno:

Nadežda Biljić često je pre Zadruge 2 govorila da joj je Mirko Gavrić najbolji prijatelj. On je, inače, radio njenu pesmu "Budale", u kojoj je opevala svoje iskustvo iz Zadruge 1. Ipak, čini se da tu stvari više ne štimaju. Prema njegovim rečima, između njih postalo je hladno, te se požalio cimerima iz Bele kuće.

Nadežda nije disciplinovana po pitanju svoje terapije
Nadežda nije disciplinovana po pitanju svoje terapije foto: Printscreen

- Ona nije ljuta, ona je bezobrazna. Krajnje bezobrazna. Žena ima ozbiljnu terapiju. Ima ešerihiju koli i to baš ima. Dobila je antibiotike i ona jedan dan pije lekove, drugi ne pije... Ljudi joj daju, ona donese i ne popije lek, a njima dvema priča kako pije. I malopre krenemo lepo o tome da pričamo, da mora da pije terapiju i na sve to ona pije jedan dan, pa drugi ne pije... I šta se dešava? Iz najbolje namere krenem da joj pričam, ona počela da skače tu. Baca lekove po sobi - žalio se Gavrić.

Šta je još Gavrić rekao o svojoj najboljoj prijateljici, pogledajte u video-prilogu:

<

Bonus video

DOROTEA I BRENDON U TUČI JASTUCIMA: Zadrugari skakali jedno po drugom i mlatili se kao deca!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.