JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Zadrugarka je jela PEČENJE i zbog toga zamalo izgubila život! Morala je HITNO na operaciju!
Foto: printscreen

DRAMA

JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Zadrugarka je jela PEČENJE i zbog toga zamalo izgubila život! Morala je HITNO na operaciju!

Naizgled bezazlena situacija ju je umalo koštala života

Objavljeno:

Zadrugarka Rada Vasić danas je sa svojim cimerima podelila šokantnu priču iz svog života. Ona im je ispričala da je jednom prilikom umalo izgubila život, a potom detaljno opisala situaciju. Rada je imala stomatološku intervenciju, a naizgled bezazlena situacija ju je umalo koštala života:

- Sećam se da smo jeli pečenje, ja sam naravno uzela čačkalicu i ona se zaglavila. Ja kako sam htela da je izvadim, uzmem drugu i guram da izvadim taj deo i ja polomim zub. Tad me to nije bolelo, ali sam otišla do doktora da mi izvadi to - pričala je Rada Nadeždi i Mariji, koje su bile u šoku zbog onoga što čuju.

Rada umalo da izgubi život zbog pečenja
Rada umalo da izgubi život zbog pečenja foto: Printscreen Youtube

- Mene nije bolelo, htela sam da vadim to, a on je hteo da popravi, bolje doktor zna od mene. Kaže on: "Ja ne mogu ovo da uradim, moraš da ideš kod drugog doktora da središ to, operaciju da imaš!" - rekla je Vasićeva.

- Celu noć nisam spavala. Sutra smo otišli kod privatnika i nijedan nije smeo da dira, već su nas slali da se vratimo kod tog što mi je to dirao - rekla je Rada i dodala:

- Ništa nije naplatio. On se plašio da ćeš umreti, rekao je da je samo čekao smrt, mislio je da joj ne može pomoći - zaključio je Rade, dok je Rada klimala glavom.

Bonus video

DOBILA JE UPALU I CRVENE JOJ S.SE: Mika i Giba se zabrinuli za njeno zdravlje, a Goca im USKOČILA u pomoć

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.