VIŠE OD DRUGARICA, ONA ZNA KAKVA JE PRIVATNO OVA ZADRUGARKA: Bila je uz mene kada mi je bilo najteže! (FOTO)
Foto: Facebook

Zadruga 2

VIŠE OD DRUGARICA, ONA ZNA KAKVA JE PRIVATNO OVA ZADRUGARKA: Bila je uz mene kada mi je bilo najteže! (FOTO)

- Videle smo se više puta neposredno pre rijalitija i bila je puna energije i spremna da se oproba u još jednom velikom i višemesečnom projektu - kaže Sara za Espreso.co.rs

Objavljeno:

Sara Trajanović je imala prilike da učestvuje u "Farmi 5" u kojoj se takmičila i aktuelna zadrugarka Suzana Perović. Manekenka je čak ovu pevačicu tada nazivala svojom rijaliti mamom.

– Za moju dragu dugodišnju prijateljicu Suzanu imam samo reči hvale. Ona je poštena, smerna, dostojanstvena i hrabra žena. Mislim da će se fenomenalno snaći u "Zadruzi 2". Videle smo se više puta neposredno pre rijalitija i bila je puna energije i spremna da se oproba u još jednom velikom i višemesečnom projektu - rekla je Sara za espreso.co.rs.

Sara je nedavno izgubila majku. Rosita Trajanović je poginula u saobraćajnoj nesreći i to je nešto što Sara nikada neće preboleti. Ova manekenka priznaje da joj je mnogo značilo što je u danima nakon tragedije uz nju bila i Suzana.

– Mnogo mi je značilo što su svi moji prijatelji, među kojima i Suzana, bili u tim teškim danima uz mene. Ona je dokazala da je pravi prijatelj jer sa prijateljem se dele i lepi, ali i nažalost teški trenuci u životu. Nema ničeg lepšeg od prave prijateljske ljubavi, zagrljaja i reči koje vam daju vetar u leđa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.