ZA POČETAK, NEKA URADI DNK TEST KOJI JOJ TRAŽI ČABARKAPA! Aleksandrina bivša cimerka rešila da progovori, pa je najstrašnije izvređala! (FOTO)
Foto: Printscreen

ko ovde morališe?!

ZA POČETAK, NEKA URADI DNK TEST KOJI JOJ TRAŽI ČABARKAPA! Aleksandrina bivša cimerka rešila da progovori, pa je najstrašnije izvređala! (FOTO)

Aleksandra Subotić je prilikom ulaska u rijaliti rekla kako će iznositi prljav veš o takmičarima

Objavljeno:

Aleksandra Subotić otkad je ušla u "Zadrugu" koristi svaku priliku da napadne Lunu Đogani.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen

Bivša učesnica "Parova" Mirela Lapanović je imala prilike da deli jedan rijaliti sa Aleksandrom i dobro je upoznala ovu sadašnju zadrugarku, o kojoj nema lepu reč da kaže.

Za početak, Aleksandra bi trebalo da uradi DNK koji Aleksandar Čabarkapa traži godinama i da se utvrdi čije je ona dete rodila. I ptice na grani znaju da je bila sa oženjenim čovekom koji je bio i sa njenom mamom. U toj priči jedino je prava žrtva Klaudija, Čabarkapina žena, i njihova deca. Smatram da Aleksandra treba da prestane da morališe Luni, zaključuje Mirela za naš portal.

Mirela
Mirela foto: Privatna arhiva

Mislim da bi bilo bolje da prestane da se blamira i da ona o moralu priča Luni i Miljani. Razlika između Lune i Aleksandre je velika. Luna je imala svjou priču u kojoj je bila iskrena do srži. Aleksandra je uplela čoveka koji tvrdi da nije otac njenog deteta, koji je pored toga i ljubavnik njene majke i suprug druge žene. Da ne pominjemo lažnu trudnoću i glumu oko spontanog pobačaja. I ona na sve to morališe Luni? Ko je ovde lud"?

Mirela je dodala da očekuje da će u ovoj sezoni Aleksandra ostati i bez sadašnjeg dečka Davida Dragojevića, ali i bez pobede kojoj se toliko nada.

Bonus video

SVE VIŠE VREMENA PROVODE ZAJEDNO: Ni veza od 4 godine ga ne može odvojiti od NJE! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.