KIJA I SLOBA SU SVE ISPLANIRALI: Mirko Gavrić izneo SVE o planu bračnog para! Postoji i SNIMAK! A šta Radanović kaže na to?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KIJA I SLOBA SU SVE ISPLANIRALI: Mirko Gavrić izneo SVE o planu bračnog para! Postoji i SNIMAK! A šta Radanović kaže na to?! (VIDEO)

Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve

Objavljeno: 11:03h

Za vreme sinoćnje emisije "Pitanja novinara", Mirko Gavrić je ustao i izneo šokantne informacije o dogovoru sa Kijom i Slobom koji je imao pre početka prve sezone Zadruge.

Mirko je sa Kijom i Slobom sve to pričao u stanu koji je bio ozvučen.

- Cela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da sam da posavetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne ćuti i da se izbori za svoje mesto. Veče pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, ima video zapis tog razgovora, započeo je Gavrić, pa nastavio:

- Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka.

- Celu priču sam saznala kad sam izašla bila iz rijalitija - ponavljala je Luna.

foto: Printscreen

Oko ovih navoda oglasio se i Sloba Radanović, koji je šokiran onim što je čuo.

- Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem, rekao je Sloba za Pink.rs.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.